Yıldırım düşerse ne olur, düşer mi?

BurakPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
Arkadaşlar dışarıda hafif gök gürültüsü ve şimşek var. Bilgisayara giriyorum fakat en çok korktuğum şeylerden birisi yıldırım. Evimiz seyrek nüfusa sahip bir mahallede. Evin ortalama 100m yakınında cami var. Bu cami beni bilgisayara girerken yıldırımdan korur mu? Yıldırım düşerse ne olur veya düşer mi?

Bizim binaya düşmüştü ben evde yokken. Şansa indirme yapsın diye bilgisayarı açık bırakmıştım. Geldiğimde sigortalar atmıştı, bilgisayarı açmaya kalktım ve açılmadı haliyle. ECS marka H81 anakartımın cızbız olduğunu öğrendim, onun haricinde bir kaybım yoktu :D

Bizim binaya düşmüştü ben evde yokken. Şansa indirme yapsın diye bilgisayarı açık bırakmıştım. Geldiğimde sigortalar atmıştı, bilgisayarı açmaya kalktım ve açılmadı haliyle. ECS marka H81 anakartımın cızbız olduğunu öğrendim, onun haricinde bir kaybım yoktu :D
Strese girdim şimdi. Bir seferlikten bir şey olmaz herhalde. B460M-a pro anakartım... üzgünüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben yıldırımlar şimşekler çakarken tv açıp izliyorum bir şey olmuyor vallahi, şehrin ortasında yaşıyorum
Neyse artık ilk defa böyle havada bilgisayara giriyorum. İnşallah bir şey olmaz.

Strese girdim şimdi. Bir seferlikten bir şey olmaz herhalde. B460M-a pro anakartım... üzgünüm.
Yıldırımın direkt olarak eve düşmesi milyonda bir olasılık, çünkü topraklama var. Bizim bina tırttı o konuda onun etkisi diyebilirim. Bu tarz konularda strese girerek yaşamazsın, salla yani :)

Yıldırımın direkt olarak eve düşmesi milyonda bir olasılık, çünkü topraklama var. Bizim bina tırttı o konuda onun etkisi diyebilirim. Bu tarz konularda strese girerek yaşamazsın, salla yani :)
İçimi rahatlattığın için teşekkür ederim abi.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse artık ilk defa böyle havada bilgisayara giriyorum. İnşallah bir şey olmaz.
Sanmıyorum, ama kader artık ne diyeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,714
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri