ürünü aldım ilave olarak alayım mı diye sormuştum.bu üründen ekleyemezsiniz
Aynı şekikde 18.29’da aldım.Alıntıyı görüntüleBen de 45dk bekledim 18.18 de alabildim. Alanlara hayırlı olsun.
bende de orda kaldı şuan, ne yapıcaz?Alıntıyı görüntüle
Burda kaldım @Abdullah Hacıgül yardımcı olurmusun abi ne yapmam lazım tek şansım bu almak için sistem lütfen yardımcı ol.
Bir bilsem valla 10 dk dır bekliyorum kafayı yemek üzereyim...bende de orda kaldı şuan, ne yapıcaz?
Abi şakamı siteye girdim sepete ekledim ödemeye gecince kod sordu kod yuzunden alamadım youtube ınstagram her yerden yazdım bu kod neydı o kod sordu öde dıyorum kod soruyor kod ne kod ? KUPON KODU NEEEEE ?800 Stok varmış bu sefer herkes rahatça alır artık bunu da alamayan ne bilim internetini vs sorgulasin bence 800 olduğu için 4060 veya 3060ti filan olabilir stoklar bitsin diye koyulabilir iyi bir fiyata çıkacaksa 3000 serisi ağırlık basıyor bence ( Düzeltme 4000 serisi olacakmış )
boşa beklemeyin orada, geri gidin. hala sepette ise tekrar deneyin.. gözükmüyorsa, en baştan. sepete ekle gelene kadar f5Bir bilsem valla 10 dk dır bekliyorum kafayı yemek üzereyim...