LaZz61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,414
umarım aynı kalite fiyatı görürüzVOK MODART PC HOCASİ bunlarda sistem yapar arkdaslar 10 gun içinde m etmeyin
umarım aynı kalite fiyatı görürüzVOK MODART PC HOCASİ bunlarda sistem yapar arkdaslar 10 gun içinde m etmeyin
O 800 kişinin 750 si benim gibi kredi kartından almıştırMillette para yok para!
800 x 20.000 = 16.000.000 TL
24 saat sürmedi.
Ekonomi kötü diyenin...
parası olan alır türkiyede ekonomi kötü diye herkes çok mu fakirO 800 kişinin 750 si benim gibi kredi kartından almıştır
Arkadaşa onu anlatmaya çalışıyomparası olan alır türkiyede ekonomi kötü diye herkes çok mu fakir alamayanda almıyor yani
Asgari ücretle çalışıp iPhone almak için 70/80 bin kredi çekene ne dersin peki o akla mantığaparası olan alır türkiyede ekonomi kötü diye herkes çok mu fakir
O arkadaşın aklını seveyim ne kadar ilerizekalı bir arkadaş acıkınca iphone kemirsinAsgari ücretle çalışıp iPhone almak için 70/80 bin kredi çekene ne dersin peki o akla mantığa
Kuzenim sırada, teslimat salı günü demişler. Tam emin değil 4-5 kişi farkla sıranın gelmeme durumu da var.İtopyanın mağazasından alanların sistemleri hazır mı yoksa sipariş üstüne yeni mi yapacaklar
Yani öyle tiplerde var bizim insanımız çok farklı gösteriş için yapmayacağı şey yok herkes bütçesine göre hareket etmeliO arkadaşın aklını seveyim ne kadar ilerizekalı bir arkadaş acıkınca iphone kemirsin
Asgari ücretle çalışıp iPhone almak için 70/80 bin kredi çekene ne dersin peki o akla mantığa
Al sat yapıyor çoğu kanka. Eskiden telefon aksesuarı satıyordum. Müşteriler hep 14 pro maxi ikinci telefon almıştı 11 kullanıyordu. Kimisiyle hala görüşüyorum, satanlar altından daha kazançlı diyorlar. Tabi ben onların yalancısıyım.O arkadaşın aklını seveyim ne kadar ilerizekalı bir arkadaş acıkınca iphone kemirsin
Aynı şekilde benimki de sırada. 1-2 haftaya dizip öyle veriyor demişler. Aynı şekilde 1-2 kişi farkla kaçırabilir veya son alan olabilir.Kuzenim sırada, teslimat salı günü demişler. Tam emin değil 4-5 kişi farkla sıranın gelmeme durumu da var.
Şuan o dediklerin olur mu ekmek olmuş 10tl dolar 30tl ye dayandı her şey pahalı şuan en güvenilir altın ve dolar alın kenarda dursunAl sat yapıyor çoğu kanka. Eskiden telefon aksesuarı satıyordum. Müşteriler hep 14 pro maxi ikinci telefon almıştı 11 kullanıyordu. Kimisiyle hala görüşüyorum, satanlar altından daha kazançlı diyorlar. Tabi ben onların yalancısıyım.
Ben de borca girip SE2 almıştım 4500TL'yi 5500 olarak ödedim. Telefonu 10K'ya sattım. Bir de sıfır alıp ikinci el sattım hani onu da göz önünde bulundurun.
Sıra saymışlar 110. olduğu için ayrıldı. 2 ,5 saat boşuna beklediAl sat yapıyor çoğu kanka. Eskiden telefon aksesuarı satıyordum. Müşteriler hep 14 pro maxi ikinci telefon almıştı 11 kullanıyordu. Kimisiyle hala görüşüyorum, satanlar altından daha kazançlı diyorlar. Tabi ben onların yalancısıyım.
Ben de borca girip SE2 almıştım 4500TL'yi 5500 olarak ödedim. Telefonu 10K'ya sattım. Bir de sıfır alıp ikinci el sattım hani onu da göz önünde bulundurun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı şekilde benimki de sırada. 1-2 haftaya dizip öyle veriyor demişler. Aynı şekilde 1-2 kişi farkla kaçırabilir veya son alan olabilir.