Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
doğru bak zelda aklıma gelmedi hiç o da olabilir.Baldurs gate yada zelda olur. Eğer firmalar baskılamazsa baldurs gate in alması daha olası. Ancak bence parayı basıp, baldurs gate i bilerek seçtirmeyecekler. Seçilirse insanların beklentileri de ona göre olacağı için sonra tembellik edemezler. İşlerine gelmez.
Bizim ülkede ne yazık ki nintendo kültürü çok zayıf, konsolun kendisi de, oyunları da biraz pahalı kaçıyor. Gerçi artık konsolu kiralayabiliyoruz, oyunları da rahatça kiralayabilirsek, aylığına kiralanıp zelda oynanıp, geri verilebilir.doğru bak zelda aklıma gelmedi hiç o da olabilir.
Evet malasef açıkcası bende pek yükselmiyorum oyunu görünce ama oynamak istemiştim.Cemu ile türkçe yama da kurulabiliyormuş rehberi vardı donanım haberde de zor geldi yapması bir ara girişeceğim.Bizim ülkede ne yazık ki nintendo kültürü çok zayıf, konsolun kendisi de, oyunları da biraz pahalı kaçıyor. Gerçi artık konsolu kiralayabiliyoruz, oyunları da rahatça kiralayabilirsek, aylığına kiralanıp zelda oynanıp, geri verilebilir.
Bu kadar teknik hataya olmaz bence ama nedense benim de içime o his doğuyor.starfield olacak demedi deme
Ben dalga geçiyodumda imkanı yok içerik olarakta sıkıntılıBu kadar teknik hataya olmaz bence ama nedense benim de içime o his doğuyor.