Darkone22
80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar sizlere geçen gün satın aldığım mouse hakkında bir kaç bilgi verip aklınızda ki şüplerin az da olsa kalkmasını sağlamak için bu incelemeyi yapmış bulunmaktayım.
Öncelikle ürünün linki : https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZHM2NHW?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
Ürün ile ilgili bir kaç bilgi :
26000 programlanabilir DPI ve 650 IPS izleme hızı, 50G'ye kadar hızlanma ve 1000hz/1ms yoklama hızına sahip PixArt PAW3395 sensöre sahip yazıyor. Size gecikme değerlerini paylaşayım.
Bu benim yaptığım test başkalarında daha sağlıklı ve iyi sonuç çıkabilir.
Ürünün içeriği :
Ürünün görselleri ve bir kaç yorumum :
Ürünün malzemesi bana (Önce ki mouse Asus Chakram Core) göre orta seviye kalıyor diyebilirim. Ne üzer ne mükemmel dedirtir.
Ürünün programı :
Bana göre ürünün en önemli kısmı SARJI
Dün 5 saate yakın valorant deneyimim ile sarjı %75 den %65 seviyelerine düştü şuan güzel gidiyor
Bilgisayar açıldığında kapandığında DPI sıfırlanma problemi olmadı.
Kısa ve öz arkadaşlar. Ben çok memnunum. 400 IPS ve 650 IPS arasında fark olur mu kesinlikle olur. Chakram core kenara giti.
Öncelikle ürünün linki : https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZHM2NHW?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
Ürün ile ilgili bir kaç bilgi :
26000 programlanabilir DPI ve 650 IPS izleme hızı, 50G'ye kadar hızlanma ve 1000hz/1ms yoklama hızına sahip PixArt PAW3395 sensöre sahip yazıyor. Size gecikme değerlerini paylaşayım.
Bu benim yaptığım test başkalarında daha sağlıklı ve iyi sonuç çıkabilir.
Ürünün içeriği :
Ürünün görselleri ve bir kaç yorumum :
Ürünün malzemesi bana (Önce ki mouse Asus Chakram Core) göre orta seviye kalıyor diyebilirim. Ne üzer ne mükemmel dedirtir.
Ürünün programı :
Bana göre ürünün en önemli kısmı SARJI
Dün 5 saate yakın valorant deneyimim ile sarjı %75 den %65 seviyelerine düştü şuan güzel gidiyor
Bilgisayar açıldığında kapandığında DPI sıfırlanma problemi olmadı.
Kısa ve öz arkadaşlar. Ben çok memnunum. 400 IPS ve 650 IPS arasında fark olur mu kesinlikle olur. Chakram core kenara giti.