haberi gördüm ama bende sorun yokBu sefer noldu la ? Niye bant daraltması var ? VPN'siz geç açılıyor bazı siteler.
Bu sefer noldu la ? Niye bant daraltması var ? VPN'siz geç açılıyor bazı siteler.
Akp lik bişey yok polis karakoluna saldırı yapıldı 3 şehidimiz var bunun için yapıyorlarÖnemli bir şey değil ya. AKP yine bir yerlere çökmeye çalışıyor. Standart tiranlık işte.
Polis karakoluna saldırı yaptılar bundan dolayı kapsamlı bi kesinti oluyorBu sefer noldu la ? Niye bant daraltması var ? VPN'siz geç açılıyor bazı siteler.
Akp lik bişey yok polis karakoluna saldırı yapıldı 3 şehidimiz var bunun için yapıyorlar
Bende bügün gitti dün de CHP binasına polis baskını oldu onun için yaptılar sanırım insanları internet kesintisi yaşatmak çok saçma karakol ile haber yasağı geldi bundan dolayı heralde daha kapsamlı bi kesinti olduPolis karakoluna saldırı bugün sabah saatlerinde oldu. İnternet dün geceden beri kısıtlı.
Kesinti gelmese de bizim ülkenin interneti ztn beter durumda kıytirik bi alt yapı var onuda kesiyorlarPolis karakoluna saldırı bugün sabah saatlerinde oldu. İnternet dün geceden beri kısıtlı.
Geceden beri kapalı hocam.Akp lik bişey yok polis karakoluna saldırı yapıldı 3 şehidimiz var bunun için yapıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Po
Polis karakoluna saldırı yaptılar bundan dolayı kapsamlı bi kesinti oluyor
Bende de superonline ama Youtube X İnsta falan girmiyor.haberi gördüm ama bende sorun yok
superonline
mobil veri denemedim
Bende valla daha yeni gittti VPN le bile zor giriliyorGeceden beri kapalı hocam.
Bende de superonline ama Youtube X İnsta falan girmiyor.
türknet kullanıyorum felaket kasıyor instagram yorumlar açılmıyor video donuyor mobil veriyide okul için harcamamaya çalışıyorum 12 eylülde paket yenileyecem 18gb falan internet var nolur nolmaz
ben onuda yapamadım az önce forumu açtığımda hesbımdan oturum kapatılmıstı su lavuklar sagolsun hergün bant daraltmasındayız sankiHepsi bu şekilde. Türk Telekom mobilden yapabildiğim tek şey DA'ya girebilmek.
Ece geçeyim bakayım hocam. Kaspersky tek kullanıcı 450lira diyorduBen norton antivirüs ve VPN 2 sene daha uzattım memnunum
Nortonu seviyorum Kasper bana pahalı geldiği için nortondan devam ediyorum benEce geçeyim bakayım hocam. Kaspersky tek kullanıcı 450lira diyordu