Yine neyin bant daraltması yapılıyor?

Bütün gece bende bir sorun yoktu. Ama şimdi başladı. Bukadar baskı bir gün patlayacak. Patladığında da hiç hoş olmayacak

Bu sefer noldu la ? Niye bant daraltması var ? VPN'siz geç açılıyor bazı siteler.
haberi gördüm ama bende sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

superonline

mobil veri denemedim

Bu sefer noldu la ? Niye bant daraltması var ? VPN'siz geç açılıyor bazı siteler.
Önemli bir şey değil ya. AKP yine bir yerlere çökmeye çalışıyor. Standart tiranlık işte.
Akp lik bişey yok polis karakoluna saldırı yapıldı 3 şehidimiz var bunun için yapıyorlar

Po
Polis karakoluna saldırı yaptılar bundan dolayı kapsamlı bi kesinti oluyor

Akp lik bişey yok polis karakoluna saldırı yapıldı 3 şehidimiz var bunun için yapıyorlar

Polis karakoluna saldırı bugün sabah saatlerinde oldu. İnternet dün geceden beri kısıtlı.

Polis karakoluna saldırı bugün sabah saatlerinde oldu. İnternet dün geceden beri kısıtlı.
Bende bügün gitti dün de CHP binasına polis baskını oldu onun için yaptılar sanırım insanları internet kesintisi yaşatmak çok saçma karakol ile haber yasağı geldi bundan dolayı heralde daha kapsamlı bi kesinti oldu

Kesinti gelmese de bizim ülkenin interneti ztn beter durumda kıytirik bi alt yapı var onuda kesiyorlar

Po

Polis karakoluna saldırı yaptılar bundan dolayı kapsamlı bi kesinti oluyor
Geceden beri kapalı hocam.

haberi gördüm ama bende sorun yok

superonline

mobil veri denemedim
Bende de superonline ama Youtube X İnsta falan girmiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
türknet kullanıyorum felaket kasıyor instagram yorumlar açılmıyor video donuyor mobil veriyide okul için harcamamaya çalışıyorum 12 eylülde paket yenileyecem 18gb falan internet var nolur nolmaz

türknet kullanıyorum felaket kasıyor instagram yorumlar açılmıyor video donuyor mobil veriyide okul için harcamamaya çalışıyorum 12 eylülde paket yenileyecem 18gb falan internet var nolur nolmaz

Hepsi bu şekilde. Türk Telekom mobilden yapabildiğim tek şey DA'ya girebilmek.

Hepsi bu şekilde. Türk Telekom mobilden yapabildiğim tek şey DA'ya girebilmek.
ben onuda yapamadım az önce forumu açtığımda hesbımdan oturum kapatılmıstı su lavuklar sagolsun hergün bant daraltmasındayız sanki

1757322323680.webp

Geri