zPastwL 80+ Silver Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 2,981 Reaksiyon skoru 1,095 15 Nisan 2026 #1 Dostlar uzatmadan söylüyorum pc şuan yükte değil amplitube 5 açık gitar çalıyorum yarasa sesi gibi bipleyip duruyor çok kısık sesle sebebi nedir
Dostlar uzatmadan söylüyorum pc şuan yükte değil amplitube 5 açık gitar çalıyorum yarasa sesi gibi bipleyip duruyor çok kısık sesle sebebi nedir
canimbenes 80+ Bronze Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 847 Reaksiyon skoru 320 15 Nisan 2026 #2 sesi tarif etmektense youtuba eklenen küçük bir video ile durum daha iyi izah edilebilir
zPastwL 80+ Silver Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 2,981 Reaksiyon skoru 1,095 15 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 canimbenes yazmış: sesi tarif etmektense youtuba eklenen küçük bir video ile durum daha iyi izah edilebilir Devamı için tıklayın... Hocam ses kaydı aldım fakat youtubeye nasıl sesi koyacağımı bulamadım
canimbenes yazmış: sesi tarif etmektense youtuba eklenen küçük bir video ile durum daha iyi izah edilebilir Devamı için tıklayın... Hocam ses kaydı aldım fakat youtubeye nasıl sesi koyacağımı bulamadım
gokay339 80+ Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 395 Reaksiyon skoru 113 15 Nisan 2026 #4 zPastwL yazmış: Hocam ses kaydı aldım fakat youtubeye nasıl sesi koyacağımı bulamadım Devamı için tıklayın... Video çek video olarak yükle
zPastwL yazmış: Hocam ses kaydı aldım fakat youtubeye nasıl sesi koyacağımı bulamadım Devamı için tıklayın... Video çek video olarak yükle
sansi salvo 80+ Bronze Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 840 Reaksiyon skoru 354 15 Nisan 2026 #5 zPastwL yazmış: Hocam ses kaydı aldım fakat youtubeye nasıl sesi koyacağımı bulamadım Devamı için tıklayın... Atın capcuta üstüne bi foto koyun indirin videoyu hocam paylaşın
zPastwL yazmış: Hocam ses kaydı aldım fakat youtubeye nasıl sesi koyacağımı bulamadım Devamı için tıklayın... Atın capcuta üstüne bi foto koyun indirin videoyu hocam paylaşın