Neler Yeni

Yineyenicep Güvenilir mi

şahin doğan

80+ Platinum
Bahsettiğin siteyi bilmiyorum ama EasyCep öneririm. Güvenilir. Yenilenmiş cihazlar 2. el piyasasına göre biraz daha yüksek fiyatlı. 2. El kovalayabiliyorsan 2. el kovalamanı öneririm.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
O kadar tuhaf isimler var ki isimlerden dolayı güvenemiyoruz.

JhanneS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Muhammet Enes
Reis easycep bi ara tv de reklam mı vardı tv ye cıktıysa illa ki güvenilirdir yani sipariş verdin mi sana bos kutu gondermezler
yok herkese göndermişlerde yarın ibrgün cihaza bir şey oldu bakım makım la uğraşmazlarsa veya iadede felan sorun çıkartırlarsa diye diyorum
hocam uras benlioğlunun videyosunda görmüştüm güzele benziyor https://getmobil.com/
bakıcağım teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bahsettiğin siteyi bilmiyorum ama EasyCep öneririm. Güvenilir. Yenilenmiş cihazlar 2. el piyasasına göre biraz daha yüksek fiyatlı. 2. El kovalayabiliyorsan 2. el kovalamanı öneririm.
yani 2. ellerede pek bilmiyorum sağlam bir yerden almaya çalışıyorum işte şuanlık.
O kadar tuhaf isimler var ki isimlerden dolayı güvenemiyoruz.
evet bende şüpheye düşüyorum.

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
yok herkese göndermişlerde yarın ibrgün cihaza bir şey oldu bakım makım la uğraşmazlarsa veya iadede felan sorun çıkartırlarsa diye diyorum

bakıcağım teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani 2. ellerede pek bilmiyorum sağlam bir yerden almaya çalışıyorum işte şuanlık.

evet bende şüpheye düşüyorum.
Reis orjinal apple ürünleri kullanmıyorlar bilidigim kadar o yuzden kalite bkleme bence ,bende aldım çakma elranlı iphone 8 (easycepten degil)suan ekranıyla ugrasıyom hatta konu açtım biraz önce

JhanneS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Muhammet Enes
Reis orjinal apple ürünleri kullanmıyorlar bilidigim kadar o yuzden kalite bkleme bence ,bende aldım çakma elranlı iphone 8 (easycepten degil)suan ekranıyla ugrasıyom hatta konu açtım biraz önce
sıfır gibi beklemioyrumda yani sen nereden almıştın

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
Merhabalar yineyenicep.com dan telefon almayı düşünüyorum alan varmıdır güvenilir mi ?
ben HBbilisimden aldım, sıkıntısız çıtırında eksiksiz çalışıyor ve telefon bildiğin sıfır gibi gelmişti. E****cep'ten almıştım (bilerek sansürlüyorum) A kalite olmasına rağmen inanılmaz ekran katası tuş hatası çizik hatası bir telefon göndermişlerdi iade etmiştim.

JhanneS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Muhammet Enes
ben HBbilisimden aldım, sıkıntısız çıtırında eksiksiz çalışıyor ve telefon bildiğin sıfır gibi gelmişti. E****cep'ten almıştım (bilerek sansürlüyorum) A kalite olmasına rağmen inanılmaz ekran katası tuş hatası çizik hatası bir telefon göndermişlerdi iade etmiştim.
hangi cihazı almıştın kral

Top Bottom