Yks 4 ayda Hacettepe PDR gelir mi ?

4 ay sonra sınava girmeden buraya son girdiğin 5 denemenelerin netlerini yaz tyt ve ayt ikiside olsun gelip gelmeyeceğini o zaman söyleyeceğim

Çalışırsan belki fakat ayt matematiği nasıl halledeceksin ?

Okulu sayarsak bütün gün. Saymazsak eğer 5 saat kütüphane 1.5-2 saat ev.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani okulu verimli saymiyorum o yüzden 8 saat diyebiliriz okulu 1 saat sayarsak.
Knk ben günde yaklaşık 10 saat çalışıyorum. 0 ım. Hacettepe PDR gelir mi ? Sen kaç k sıralama yaptın ?

Günlük 10 saat helal olsun ne tek oturuşta kaç saat çalışıyorsun
Knk whywouldnt programı aldım üstüne 2 saat de ayt mat eklemeyi düşünüyorum.

4 ay sonra sınava girmeden buraya son girdiğin 5 denemenelerin netlerini yaz tyt ve ayt ikiside olsun gelip gelmeyeceğini o zaman söyleyeceğim
Tamam reis hazırda bekle

Knk ben günde yaklaşık 10 saat çalışıyorum. 0 ım. Hacettepe PDR gelir mi ? Sen kaç k sıralama yaptın ?

Knk whywouldnt programı aldım üstüne 2 saat de ayt mat eklemeyi düşünüyorum.

Tamam reis hazırda bekle
Ben 51k yaptım sayısalda. Pdr eadan alıyor. Ayt matı yaparsan olur. Ea da mat baya farkediyor. Gelip gelmeyeceğini 4ay sonunda vereceğin bilgilere göre söyleyeceğim şuan her şey senin elinde...

Çalışırsan belki fakat ayt matematiği nasıl halledeceksin ?
Tytyle birlikte götürecem.

nasıl bir şey o benim programım varda sıkıntı dersin başına oturmamda sürekli dikkatim dağılıyor
Knk benim de dağılıyor zorlaman lazım. Bu adamın çalışma süresi uzatma videoları var YouTubeda bak istersen tabi ben mesela 12 saat çalışıyorsam verimli çalıştığım 10 saat olur

Knk ayt mat için üslü köklü eşitsizlik fonksiyon bilmelisin. Bunlarfsn sadece fonksiyonları iyi bilmelisin zaten diğerlerinin temel kismini bilsen yetiyor
Fonksiyonu iyi biliyor musun ki ? kaç net yapıyorsun matta ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri