Sebastian Szymanski
80+ Silver
Sıkı çalışma ile her gün yaklaşık 10 saat çalışırsan yaparsın knk
Knk ben günde yaklaşık 10 saat çalışıyorum. 0 ım. Hacettepe PDR gelir mi ? Sen kaç k sıralama yaptın ?Okulu sayarsak bütün gün. Saymazsak eğer 5 saat kütüphane 1.5-2 saat ev.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani okulu verimli saymiyorum o yüzden 8 saat diyebiliriz okulu 1 saat sayarsak.
Knk whywouldnt programı aldım üstüne 2 saat de ayt mat eklemeyi düşünüyorum.Günlük 10 saat helal olsun ne tek oturuşta kaç saat çalışıyorsun
Tamam reis hazırda bekle4 ay sonra sınava girmeden buraya son girdiğin 5 denemenelerin netlerini yaz tyt ve ayt ikiside olsun gelip gelmeyeceğini o zaman söyleyeceğim
nasıl bir şey o benim programım varda sıkıntı dersin başına oturmamda sürekli dikkatim dağılıyorKnk whywouldnt programı aldım üstüne 2 saat de ayt mat eklemeyi düşünüyorum.
Ben 51k yaptım sayısalda. Pdr eadan alıyor. Ayt matı yaparsan olur. Ea da mat baya farkediyor. Gelip gelmeyeceğini 4ay sonunda vereceğin bilgilere göre söyleyeceğim şuan her şey senin elinde...Knk ben günde yaklaşık 10 saat çalışıyorum. 0 ım. Hacettepe PDR gelir mi ? Sen kaç k sıralama yaptın ?
Knk whywouldnt programı aldım üstüne 2 saat de ayt mat eklemeyi düşünüyorum.
Tamam reis hazırda bekle
Tytyle birlikte götürecem.Çalışırsan belki fakat ayt matematiği nasıl halledeceksin ?
Knk benim de dağılıyor zorlaman lazım. Bu adamın çalışma süresi uzatma videoları var YouTubeda bak istersen tabi ben mesela 12 saat çalışıyorsam verimli çalıştığım 10 saat olurnasıl bir şey o benim programım varda sıkıntı dersin başına oturmamda sürekli dikkatim dağılıyor
Götürme. Daha TYT bilmiyorken AYT matı kavramayı nasıl düşünüyorsun ?Tytyle birlikte götürecem.
2 ayda 0 dan 17kAga valla mi ya . Sıfır gibiyim şuan hatta öyleyim. Senin hiç tanıdığın birisi 4 ay çalışıp kazandı mi ?
wtf aynen aynen ben son gün çalıştım odtü tıptayım2 ayda 0 dan 17k
Knk ayt mat için üslü köklü eşitsizlik fonksiyon bilmelisin. Bunlarfsn sadece fonksiyonları iyi bilmelisin zaten diğerlerinin temel kismini bilsen yetiyorGötürme. Daha TYT bilmiyorken AYT matı kavramayı nasıl düşünüyorsun ?
Fonksiyonu iyi biliyor musun ki ? kaç net yapıyorsun matta ?Knk ayt mat için üslü köklü eşitsizlik fonksiyon bilmelisin. Bunlarfsn sadece fonksiyonları iyi bilmelisin zaten diğerlerinin temel kismini bilsen yetiyor