--- YKS Ana Konu Adayı ---

Tıpla alakalı çalışmıyorum. YKS'ye yönelik çalışıyorum
Bende dedim nası ya bi an :D Kitap cıkarma veya eğitim gibi yani..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle haklısın. Aslında bu suçun çok azı öğrencilerin. Asıl suçlu devlet. İş imkanı olamayan bölümlerin bile kontenjanını artırıyorlar. Alakasız üniversite açıp kontenjan çoğaltıyorlar. Hatta 20 sene önceleri Eğitim fakültesi mezunu olmayan kişileri bile öğretmenliğe aldılar ve böylece öğretmenlik bölümü günümüzde bu noktaya geldi. Buna benzer daha bir çok bölüm var.
Vakıflar fena değil bir tanıdıgım var bir vakıf üni. mezun olan hem devlet ile ortak projeleri de oluyor eğitim kaliteleri daha iyi gibi... yada bana öyle geliyor

Bende dedim nası ya bi an :D Kitap cıkarma veya eğitim gibi yani..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vakıflar fena değil bir tanıdıgım var bir vakıf üni. mezun olan hem devlet ile ortak projeleri de oluyor eğitim kaliteleri daha iyi gibi... yada bana öyle geliyor
Vakıf Üniversitelerinin yüksek puanlı ve burslu yerleri öyle. Ancak adam Vakıf Üniversitesin de 300 bin de mühendisliğe giriyor. Sence ne kadar yararlı olabilir?

Vakıf Üniversitelerinin yüksek puanlı ve burslu yerleri öyle. Ancak adam Vakıf Üniversitesin de 300 bin de mühendisliğe giriyor. Sence ne kadar yararlı olabilir?
Dediğin gibi olma olasılıgı yüksek ama Aynı üniversitede aynı eğitimi alıyor burslu burssuz verilen eğitim bır tık daha üst gibi.

Gelin kanka inşaata kolay değil öyle ama başkasının yanıda 3 bin lira alıcağıma kendi işimde 5500 lira alırım su tesisatçılığı

Ben iyi üni kazanmama rahmen elektrik mühendisliği bölümü seçtim ve elektrik mühendisi oldum ama asıl mesleğim şuan kurduğum şirketi büyütmek 4 arkadaş şirket kurduk bütün sevetimi yatırdım ve 18 katını kazandım tabi borca gitti ama şuan baya kazanıyorum riotla iş anlaştık işimizi teslim ettim işle alakalı bilgi verebilirim artık bu yeni gelen figürün çizimi istendi biz gönderdik onaylandı sonucunda bi kaç iş daha verdiler yeni proje olarak tabi şirket dediğime bakmayın şirket yok biz 2 daire satın aldım altta ofis üstte evim var karşı dairede arkadaşlarım oturuyor rahatız kazancımız var ne zaman iflas ederim o zaman mesleğime dönerim ama dönmem çok kazancı var site yapıp satıyoruz Arkadaşların projelerini ben yürütüyorum sunuyorum sadece onlar yapıyor yakında yeni oyunumuz çıkacak unreal motoru kullandık güzel bir oyun fps oyunu değil normal araba yarışı oyun şuan 1-2 sene içinde bitmesini planlıyoruz aslında 1 sene içinde biter ama diğer işlerimizi yapmak zorundayız kazanç olmalı ben boşuna o kadar okul okudum ama kafamı kullanarak şuan iyi durumdayım buralara gelmemi sağlana tek şey babam çünkü 1 evini 3 yatırım için sattığı tarla sayesinde bu işi kurdum şuan mutluyum zaten yakın zamanda onlara çok güzel süprizlerim olacak siz siz olun kafanızı çalıştırın olmucak yerlerden girin başarılı olun.

Ben iyi üni kazanmama rahmen elektrik mühendisliği bölümü seçtim ve elektrik mühendisi oldum ama asıl mesleğim şuan kurduğum şirketi büyütmek 4 arkadaş şirket kurduk bütün sevetimi yatırdım ve 18 katını kazandım tabi borca gitti ama şuan baya kazanıyorum riotla iş anlaştık işimizi teslim ettim işle alakalı bilgi verebilirim artık bu yeni gelen figürün çizimi istendi biz gönderdik onaylandı sonucunda bi kaç iş daha verdiler yeni proje olarak tabi şirket dediğime bakmayın şirket yok biz 2 daire satın aldım altta ofis üstte evim var karşı dairede arkadaşlarım oturuyor rahatız kazancımız var ne zaman iflas ederim o zaman mesleğime dönerim ama dönmem çok kazancı var site yapıp satıyoruz Arkadaşların projelerini ben yürütüyorum sunuyorum sadece onlar yapıyor yakında yeni oyunumuz çıkacak unreal motoru kullandık güzel bir oyun fps oyunu değil normal araba yarışı oyun şuan 1-2 sene içinde bitmesini planlıyoruz aslında 1 sene içinde biter ama diğer işlerimizi yapmak zorundayız kazanç olmalı ben boşuna o kadar okul okudum ama kafamı kullanarak şuan iyi durumdayım buralara gelmemi sağlana tek şey babam çünkü 1 evini 3 yatırım için sattığı tarla sayesinde bu işi kurdum şuan mutluyum zaten yakın zamanda onlara çok güzel süprizlerim olacak siz siz olun kafanızı çalıştırın olmucak yerlerden girin başarılı olun.

Düşüncen hatalı.
Mesela bir üniversite %100 bursu 30k'dan alıyor %50 bursu ise 250k'dan alıyor. İkisi de aynı eğitimi görüyor. Burada esas olan 250k'dan giren öğrencilerin azmi oluyor.

O değilde aklımda ofisi yurt dışıdan almanya veya abd de açmayı düşünüyorum türkiye yaşanmaz benim ödediğim vergileri bilsen elimde 3 tane araç var 2 şahsım için 1 taen de ofis için aldım 2 daire 1 bina 4 daireli toplamda 3 araba 6 daire ödediğim vergi = 24 bin tl vergi yılda.
Bu olurmu köyde dedemin eski evi var yıkılıyordu içim el vermedi tarlaları var orada bir yer ayrıldı 2016-2017 yılında başlandı bina yapımı 4 katlı dediğim 3 daire 1 garaj o şekilde garajda kat olarak sayıldığından öyle oldu sonra önceden 1 daire 1 garajdı dedim bi annemlere birde dayımlara yapayım deidm 2 kat çıktık inşaatı bitti işte sadece boya sıva iç dekorastonu kaldı sonra 36 bin tl ceza geldi yıkıl falan olabilir dediler işlem yapamadık kaldı şuan cezayı ödedim haber bekliyorum elektrik için kablo vs her şey alındı 2 kata da imar barışından yararlanıp yapı kayıt belgesi almam lazım imar barışını bekliyorum kaldı öyle böyle bir ülke olur mu ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,806
Üyeler
188,168
Son üye
batuyzane
Geri