YKS Barajlar Puanları Kaldırıldı ve TYT süresi 165DK oldu!

Bu haberi gören insanlar ikiye ayrılır:

FI6GY6WXwAMIY5h.jpg

Bugün derste almanca hocamız bir toplantıya katıldı diğer liselerden öğretmenler ve yetkili kişiler de varmış toplantıda. Sanırım sınava yabancı dil de eklenecekmiş onu konuştuklarını söyledi. Şimdi de süre artınca bunun olasılığı artıyor.

Bugün derste almanca hocamız bir toplantıya katıldı diğer liselerden öğretmenler ve yetkili kişiler de varmış toplantıda. Sanırım sınava yabancı dil de eklenecekmiş onu konuştuklarını söyledi. Şimdi de süre artınca bunun olasılığı artıyor.
Lan hayır

Mantıksız.
O zaman neden alan seçimi yapıyoruz? :)

Emeği geçen herkese geçmiş olsun diyorum bu sene zaten yığılım var atıyorum geçen sene 1 milyon kişi girdiyse bu sene 2 milyon kişi girecekti bunla beraber galiba bi 3milyonu bulur şimdiden geçmiş olsun :) #elendiniz

Cidden aşırı kötü yolda gidiyor teoga girenlerde son oldum şimdi de barajlı girenlerde son oluyorum yoksa başka sonlar da mı geliyor :oops:

Geri