YKS Ek tercihler ne zaman açıklanacak ?

ismail uyar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
YKS Ek tercihler ne zaman açıklanacak bende malesef puanımdan ve sıralamamdan cok cok düşük yerler yazmama ragmen yerleşemedim malesefki bir bilgisi olan varmı açıklanmadı henüz sanırım hergün bakıyorum ne zaman acıklanır ve nasıl olacak gene aynı ösymden mi ?

YKS Ek tercihler ne zaman açıklanacak bende malesef puanımdan ve sıralamamdan cok cok düşük yerler yazmama ragmen yerleşemedim malesefki bir bilgisi olan varmı açıklanmadı henüz sanırım hergün bakıyorum ne zaman acıklanır ve nasıl olacak gene aynı ösymden mi ?
hocam bende ek tercihlerden şansımı denemek istiyorum obp mi etkilermi yapsam normal tercih yapmadım ama

hocam bende ek tercihlerden şansımı denemek istiyorum obp mi etkilermi yapsam normal tercih yapmadım ama
gelir gidersen evet obp etkiler diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.mezunluğum psikolojim berbat olm ya.
bende 2024 te ilk defa giren tayfadanım bu sene mezun senemdi egerki ek tercihtede olmazsa 2 mezun hiç çekilecek gibi degil ama her ihtimali düşünmek zorunda kalıyoruz BURASI TÜRKİYE :D

gelir gidersen evet obp etkiler diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende 2024 te ilk defa giren tayfadanım bu sene mezun senemdi egerki ek tercihtede olmazsa 2 mezun hiç çekilecek gibi degil ama her ihtimali düşünmek zorunda kalıyoruz BURASI TÜRKİYE :D
Hocam çok zor cidden çalışabiliyorum ama pişmanlığım birinci olsam bile geçemeyecek ya.

Hocam çok zor cidden çalışabiliyorum ama pişmanlığım birinci olsam bile geçemeyecek ya.
çokta okadar kafana takma hastalık derecesine bile gelirsin öyle tanıdıklarım oldu benden 1-2 yaş büyük olupta tıp diş hayali olan bu sene yazdı gittiler yani herşeyin hayırlısı gülüm zamana bırak illaki herkesin girecegi bi ekmek kapısıda var okuyacagı bi okulda var o yüzden cokta kasmıyorum artık bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,861
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri