YKS Koçluk Tavsiyesi

Osmanjsjs

80+
Reaksiyon skoru
1
Meslek lisesinde 11. sınıfta okuyorum ve YKS sınavında hedeflerim var. Bunun için koçluk almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Bir de Doping Hafıza sizce iyi midir?

Meslek lisesinde 11. sınıfta okuyorum ve YKS sınavında hedeflerim var. Bunun için koçluk almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Bir de Doping Hafıza sizce iyi midir?
Onların reklam olduğunu düşünüyorum bir abim ve bir arkadaşım kullanıyordu abartı dediler düzgün kullanmadılar bile

koçluk işinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. sana çalış demekten başka neye yarıyolarki

sanal olanları bilmiyorum ama fiziksel olanlarda eğer çalışmak için birinin kontrolüne gazlamasına zorlamasına ihtiyaç duyuyorsan koçluk alabilirsin belki. kendi kendinin kontrolünü ciddiyetini sağlamak zor geliyorsa ya da nasıl bir yol izleyeceğini tam bilmiyorsan olabilir

Okuldaki rehber öğretmeninden yardım alabilirsin görevleri bu zaten

koçluk konusunda doping hafıza başka bir konuma geldi şu anda gerçekten çok iyi çok profesyonel koçlarla çalışıyorlar net tavsiye ederim bir de meslek lisesi diyorsun konu anlatımları temelden anlatılıyor eksiğin varsa kısa süre içerisinde tamamlarsın.

Akademiklink in bir projesi vardı sanırım , ona bi bak.

Geri