Arkadaşlar 3 senedir mezuna kalıyorum 2021'de açık liseye geçtim 2023'te YKS'ye girdim. İlk sene depremdir seçimdir derken hiç çalışmadım. Kendime güvenip mezuna bıraktım ama 2024 YKS'ye de çalışmadım. Evde kendi başıma sınava hazırlanmaya çalışıyorum. Ailem lise mezunu TYT AYT nedir onu bile bilmiyorlar sadece çalış, çalış deyip duruyorlar. Hal böyle olunca beni denetleyecek kimse de yok. Ben de bunun rahatlığıyla bu yıl da mart ayına kadar hiç çalışmadım yarın başlarım yarın başlarım diye diye nisana dayandı zaman. Bu zamandan sonra saatlerce çalışsam da iyi bir üniversite kazanamayacağımı biliyorum. Yani benim durumum bu üniversite kazanacağım diye yıllarım harap oldu anlayacağınız. Sizce bir sene daha mezuna kalacak olursam YKS koçu tutsam bu bir işe yarar mı? Biliyorum koç tutunca birdenbire ders çalışma isteği falan gelmeyecek çok fazla ekstra bir şey olmayacak azmetmesi gereken kişi yine benim. Bunları biliyorum ama sonuçta beni denetleyecek, bana yol gösterecek biri olacak. Bilmiyorum işte sizce işe yarar mı? Umarım beni kırmadan tavsiyeler verirsiniz.