YKS NASIL GEÇTİ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,532
Evet vatana millete hayırlı olsun, bir sınav dönemi daha sona erdi. Geçmiş olsun, umarım çalışanlar emeğinin karşılığını alır.

Dün konu açmadım, çünkü TYT'yi pek ciddiye almıyorum, boşuna moralini bozanlar oldu, halbuki AYT'den 1 soru yapsan TYT'den yapamadığın 3 soruya eşit olurdu. O yüzden AYT üç kat falan daha önemliyken TYT'ye takılıp kalmamak lazım.

AYT'de geçen senelere göre sorular nasıldı? Sınav belirleyici miydi size göre?

Tyt Türkçe biraz zorlandım sosyal bilgiler çok basit geldi bana matematik ve fen çok yapmadım sözelci olduğum için.
Tabi 2. YKS sınavı girişim bu 1. Girdiğimde kendi kendime stres girmiştim.
Ayt niyese edebiyat biraz zorlandım maalesef ve sosyal bilgiler basit geldi bana aynısı sosyal bilgiler 2 öyle ayt mat ve fen çok yapmadım zaten.
Gireceğim üniversite çok puan istemiyor zaten. 😁
Sonuçlar nolur belli değil Allah sonumuzu hayır etsin.

AYT edebiyat hayal kırıklığıydı benim için... Cumhuriyeti yalayıp yutmama rağmen sadece Adalet Ağaoğlu'nu sormuşlar. Edebiyat ve tarih zordu. Coğrafya, felsefe ve din basitti. Denemelerde 50-60 arası yapıyordum YKS AYT sözelden 45 civarı bekliyorum. Sıralamalar gelince bakacağız kim ne yapmış diye. Çok garip bir sınavdı ilk defa girdiğim içindir belki. Herkese geçmiş olsun. Sana da tavsiyelerin için teşekkürler etmek isterim @Harley Quinn❖
Var ol

AYT için totalde 100 soru yapmışımdır herhalde, 70'i sayısaldan.
Sosyal kısımları bana zor gelmedi, sayısal bölümü de bence orta şekerdi.

Evet vatana millete hayırlı olsun, bir sınav dönemi daha sona erdi. Geçmiş olsun, umarım çalışanlar emeğinin karşılığını alır.

Dün konu açmadım, çünkü TYT'yi pek ciddiye almıyorum, boşuna moralini bozanlar oldu, halbuki AYT'den 1 soru yapsan TYT'den yapamadığın 3 soruya eşit olurdu. O yüzden AYT üç kat falan daha önemliyken TYT'ye takılıp kalmamak lazım.

AYT'de geçen senelere göre sorular nasıldı? Sınav belirleyici miydi size göre?
giren kişilerdeb bazıları kolay bazıları zor dedi. garaip bir sınavmış anlaşılan ama herkes için en iyisi neyse o olsun.

Sosyal 1/ Sosyal 2 aşırı basitti matematik orta düzey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AYT edebiyat hayal kırıklığıydı benim için... Cumhuriyeti yalayıp yutmama rağmen sadece Adalet Ağaoğlu'nu sormuşlar. Edebiyat ve tarih zordu. Coğrafya, felsefe ve din basitti. Denemelerde 50-60 arası yapıyordum YKS AYT sözelden 45 civarı bekliyorum. Sıralamalar gelince bakacağız kim ne yapmış diye. Çok garip bir sınavdı ilk defa girdiğim içindir belki. Herkese geçmiş olsun. Sana da tavsiyelerin için teşekkürler etmek isterim @Harley Quinn❖
Var ol
Tarih kolaydı ya zor soru bile yoktu , edebiyatta aynı şekilde sözel kısımdan neredeyse zor soru yoktu.

Sorular çalınmış galiba
20220618_203809.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,246
Üyeler
184,285
Son üye
Harun06
Geri