Sana Bağlı Temelin varsa ve sağlam çalışıyorsan girersin niye giremiyesinHerkese merhabalar. Sayısal ilk 1Kya girmek istiyorum. İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği istiyorum. Sıfırdan 8 ayda 1Kya girebilir miyim?
Nerden biliyon knk geleceği mı görüyon? Bence her şeye ön yargıyla yaklaşma mesela ben YKS'den insanlar aman aman bahsediyor diye Çok Zor Sanıyodum ama Bir sayılsalcı Olarak EA kısmına baktım ve Sadece 1 AY çalışsam İLK 100 girerdim o kadar basitti mesela ama 1-2 Yıl EA hazırlanan ve 2 yıldır EA dersleri gören elemanlar bile 100L'ya giremiyolar ama cerezdi EA çok büyütmeyin gözünüzde Ama mezuna kaldım çünkü sayısal çözdüm ve bu sene sayısal kısmı malum zaten anlatmaya gerek yokgiremezsin
1 yil sonra konuyu editlesin olan var olmayan varNerden biliyon knk geleceği mı görüyon? Bence her şeye ön yargıyla yaklaşma mesela ben YKS'den insanlar aman aman bahsediyor diye Çok Zor Sanıyodum ama Bir sayılsalcı Olarak EA kısmına baktım ve Sadece 1 AY çalışsam İLK 100 girerdim o kadar basitti mesela ama 1-2 Yıl EA hazırlanan ve 2 yıldır EA dersleri gören elemanlar bile 100L'ya giremiyolar ama cerezdi EA çok büyütmeyin gözünüzde Ama mezuna kaldım çünkü sayısal çözdüm ve bu sene sayısal kısmı malum zaten anlatmaya gerek yok
Dediğim gibi zaten ona baglı bu ger temeli varsa ve Gezip tozmak,Kızlarla Takılmak,boş işler ile uraşmak,ergen ergen ortamlara girmek yerine çalışırsa cabalarsa ve kapasitesi yetiyorsa olabilir1 yil sonra konuyu editlesin olan var olmayan var
adam sifirdan diyor o kadar konu var insanin zeka siniri var ortalamanin baya sutu degilde sifirdan imkansizDediğim gibi zaten ona baglı bu ger temeli varsa ve Gezip tozmak,Kızlarla Takılmak,boş işler ile uraşmak,ergen ergen ortamlara girmek yerine çalışırsa cabalarsa ve kapasitesi yetiyorsa olabilir