Yks Tercihimi Nasıl Yapmalıyım

TqCNZ

80+
Reaksiyon skoru
7
Yksde 77k sıralama yaptım beklediğimden düşük geldi normalde ybs okumayı düşünüyorumdum bu sıralama ile hangi üniversiteye gidebilir yazılım ağırlıklı olarak veya daha iyi iş imkanı olan bölümler var mı duruma göre onun da tercih edebilirim

Yksde 77k sıralama yaptım beklediğimden düşük geldi normalde ybs okumayı düşünüyorumdum bu sıralama ile hangi üniversiteye gidebilir yazılım ağırlıklı olarak veya daha iyi iş imkanı olan bölümler var mı duruma göre onun da tercih edebilirim
77'ye yazilim zor. Özel üniversite tercih edersen gelir ama yazılım.

Psikoloji düşünebilirsin.

Kardeşim 5 sene okudu bide İngilizce hazırlık+ sınıf birincisi şimdi asgari maaş ile engelli bireylerle çalışıyor diyeceğim bu kadar ve yüksek lisans falan da var uzun mevzu tavsiye etmem
Kardeşin hangi üniversitede okudu hocam?

29 mayıs olması lazım
Devlette iş imkanı bulamamış. Üniversite iyi olmadığı için de özelde iş bulamamış. Herkes böyle olacak diye bir kaide yok. Güzel bir üniversite ve kendini geliştirme ile çok güzel maaşlar kazanılabilir. Teyzem Ankara Üniversitesi mezunu kendi kliniğinde devasa rakamlar elde ediyor.

Devlette iş imkanı bulamamış. Üniversite iyi olmadığı için de özelde iş bulamamış. Herkes böyle olacak diye bir kaide yok. Güzel bir üniversite ve kendini geliştirme ile çok güzel maaşlar kazanılabilir. Teyzem Ankara Üniversitesi mezunu kendi kliniğinde devasa rakamlar elde ediyor.
Knk anlamıyorsun devlette aranmak zaten çok zor onu geçtim oyle hemen klinik açamıyorsun üniden sonra yüksek lisans bi ton eğitimi alman gerekiyoro bazısı paralı ayrıca okul başarısından dolayı gata da staja çağırdılar sayılı kişileri davet ediyorlar öyle gözüktüğü gibi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca psikolojiyi sevmiyorsa yapamaz zaten seviyor ise zaten yapmalı

Knk anlamıyorsun devlette aranmak zaten çok zor onu geçtim oyle hemen klinik açamıyorsun üniden sonra yüksek lisans bi ton eğitimi alman gerekiyoro bazısı paralı ayrıca okul başarısından dolayı gata da staja çağırdılar sayılı kişileri davet ediyorlar öyle gözüktüğü gibi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca psikolojiyi sevmiyorsa yapamaz zaten seviyor ise zaten yapmalı
Anlamadığımı nereden çıkarttın? Zaten devlette iş bulmak kolay demedim. Alınması gereken eğitimler vs.yok da demedim. Ulaşılması imkansız bir şeymiş gibi lanse ediyorsun ya hayır öyle değil isterse yapılabilir diyorum. Sevip sevmeme konusu da kişinin bileceği iş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,132
Üyeler
184,110
Son üye
Nyxsupkgn
Geri