- Reaksiyon skoru
- 310
Yks için okuldan kayıt başvurusu yaptım fakat ücreti nasıl yatıracağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
siteyi girdikten sonra normal ınternetten alısverıs yaparmıs gıbı kart bılgılerını gırYks için okuldan kayıt başvurusu yaptım fakat ücreti nasıl yatıracağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
EyvallahATM den yapılıyor
Eğer aile üyelerinden birinin ziraat mobil hesabı varsa ödemeler kısmından yapabilirsin kendi TC'ni girerek.Yks için okuldan kayıt başvurusu yaptım fakat ücreti nasıl yatıracağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
siteyi girdikten sonra normal ınternetten alısverıs yaparmıs gıbı kart bılgılerını gır
Böyle hata veriyor pek çözemedim atmden yapıca büyük ihtimalleBanka uygulamasindan egitim odemeleri kısmından yapikabiliyor

Var hocamEğer aile üyelerinden birinin ziraat mobil hesabı varsa ödemeler kısmından yapabilirsin kendi TC'ni girerek.
Hocam ziraat mobilden menüye girin, ödemeler kısmına tıklayın, eğitim sınav ve üniversite yerine girin, ösym'ye tıklayın sonra TC nizi girip ödeyebilirsiniz hesaptan.Böyle hata veriyor pek çözemedim atmden yapıca büyük ihtimalle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Var hocam
Teşekkür ederimHocam ziraat mobilden menüye girin, ödemeler kısmına tıklayın, eğitim sınav ve üniversite yerine girin, ösym'ye tıklayın sonra TC nizi girip ödeyebilirsiniz hesaptan.
Rica ederim.Teşekkür ederim
Hocam konudan bağımsız olarak bir soru sorucaktım, bu ösym için belirlediğim şifreyle E-Devlete giriş yapabilirmiyim E-devlet hesabım yok yoka pttyemi gitmem gerekRica ederim.
Hiç bilmiyorum ama muhtemelen yapamazsınız. Şifre için de ben ptt'ye gitmiştim evet.Hocam konudan bağımsız olarak bir soru sorucaktım, bu ösym için belirlediğim şifreyle E-Devlete giriş yapabilirmiyim E-devlet hesabım yok yoka pttyemi gitmem gerek