Neler Yeni

YKS2023 Sınavınız nasıl geçtti

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

Rulep

80+ Gold

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
kanka onu bunu geç şimdi normalde kaç ayt yapıyorsun da zor gelmedi diyorsun. hayır bende buna kıl oluyorum 40-50 yapan adamlar zor değildi diyor bilader madem bu zor gelmedi diğerleri mi zor geldi de yapamadın av
Mesaj otomatik birleştirildi:

tytde sosyale çok zor dediler ben türkçeden sonra çok zorlanmadım türkçe zordu ama fende de kimya kolaydı bir tek
Fizik yorumdan ziyade bilgiye dayalıydı kimya ve biyolojiyi yüzeysel olarak çalışan biri yapabilirdi, matematik bakkal matematiğiyle bile çözülebilecek ayardaydı tek sorun süre yönetimiydi. Genel olarak türkçede fazla zaman harcandığı için matematik sorularına zaman ayıramayanlar çözememiştir. Sosyalde tarih zordu bilmeyenin yapamayacağı ayardaydı, coğrafya yine yüzeysel bilgilerle çözülebilirdi. Yanlış hatırlamıyorsam kanal boğaz sorusu yoktu, kesin çıkması gereken soru kalıplarından biriydi bu.

Felsefe zaten okuduğunu anlamaydı Din de aynı şekilde.

Aytye gelecek olursak Ayt mat orta zor arasıydı kendi girdiğim sene 35 mat 30 fen yapmıştım, limit türev integral olsa daha rahat bi sınav olurdu diye düşünüyorum. Ayt fende fizik ve biyolojide kafa karıştırıcı sorular vardı. Kimya da tamamen soru kalıbı bilen kişilerin rahatlıkla çözebileceği cinstendi.

Herkes için hayırlısı olsun, 0.25 netlerle bile binlerce sıralama oynayacak diye düşünüyorum

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Fizik yorumdan ziyade bilgiye dayalıydı kimya ve biyolojiyi yüzeysel olarak çalışan biri yapabilirdi, matematik bakkal matematiğiyle bile çözülebilecek ayardaydı tek sorun süre yönetimiydi. Genel olarak türkçede fazla zaman harcandığı için matematik sorularına zaman ayıramayanlar çözememiştir. Sosyalde tarih zordu bilmeyenin yapamayacağı ayardaydı, coğrafya yine yüzeysel bilgilerle çözülebilirdi. Yanlış hatırlamıyorsam kanal boğaz sorusu yoktu, kesin çıkması gereken soru kalıplarından biriydi bu.

Aytye gelecek olursak Ayt mat orta zor arasıydı kendi girdiğim sene 35 mat 30 fen yapmıştım, limit türev integral olsa daha rahat bi sınav olurdu diye düşünüyorum. Ayt fende fizik ve biyolojide kafa karıştırıcı sorular vardı. Kimya da tamamen soru kalıbı bilen kişilerin rahatlıkla çözebileceği cinstendi.

Herkes için hayırlısı olsun, 0.25 netlerle bile binlerce sıralama oynayacak diye düşünüyorum
tamamen katılıyorum hocam ancak kimyada 1-2 soru vardı yine zor. Onun dışında evet kalıp sorusuydu

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Evren avcı
Açıkcası matematik ve fen beklediğimden kolaydı sözelden girmek istediğimden ayt sayısal çalışmamıştım böyle olacağını bilseydim çalışırdım. ama yine de matta 8 soru işaretledim. fen bilgi sorduğu için işaretleme yapmadım. sosyal 2 gayet kolaydı. 1 de kolay duruyordu diyebilirim.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
ayt matematik kaç işaretlediniz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selam uzun zamandır kapalı olan bilgisayarımı bugün sınav bitimiyle yeniden kurdum ve bu başlığı açayım dedim. Sınavınız nasıl geçti
bu yıl 2021 kıvamı bir sınav gibi geldi bana. tyt türkçe fen ve sosyal zordu aytde de mat ve biyoloji zordu. Normalde derece netleri yapıyorum ama gerçekten çok zor geldi bana. Umarım sizinki iyi geçmiştir
Türkçe zordu
Sosyal yarı zor yarı ortaydı
Matematik cidden koalydı
Fen ise orta şekerli

AYT için:
Matematik orta şekerli
Fen ortaydı ama çelkdirici sorular vardı.
Benim açıkçası denemelerimden çok oynamaz gibi ama iyi ki türkçeden çıkıp matematik çözmüşüm bu sefer geo iyi geçti diğer denemelerime oranla kolaydı ama açıkçası onun zorluğu türkçeden geçmekti bence

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Quasi

Normalde 1. dönemim çok dağınık geçti sistemli çalışamadım (son 1,5 - 2 ay tam anlamıyla odaklandım). Ama temelim olduğu için süre yönetimini de iyi yaptığımda ort 90 - 95 TYT geliyordu. Ama dediğiniz gibi süre yönetimi önemliydi ben onu tam beceremedim. Türkçede biraz fazla kaldım sonuç olarak mat yetişmedi ona üzüldüm yapılamayacak gibi değildi. AYT gelirsek matta işlem fazlalığı vardı, fen kısmında fizikte biraz arada kaldım. Kısaca fende arada bırakan sorular vardı. Bakalım hayırlısı olsun. Ama kendime kızmadım değil. Daha daha iyisi olabilirdi hayırlısı olsun bakalım. Ve bir de çok az su içmeme rağmen hem TYT hem AYT'de son 45 dk söylemesi ayıp çok tuvalet sıkıntısı çektim o da odaklanmamı çok etkiledi.

alex jensen

80+ Silver
cevaplar açıklandı keşke bakmasaydım biyoda o kadar çok yanlışım var ki

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,695
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Arkadaşlar selam uzun zamandır kapalı olan bilgisayarımı bugün sınav bitimiyle yeniden kurdum ve bu başlığı açayım dedim. Sınavınız nasıl geçti
bu yıl 2021 kıvamı bir sınav gibi geldi bana. tyt türkçe fen ve sosyal zordu aytde de mat ve biyoloji zordu. Normalde derece netleri yapıyorum ama gerçekten çok zor geldi bana. Umarım sizinki iyi geçmiştir
TYT
Türkçe saçmaydı.
Sosyal bir tık zordu.
Fen normaldi.
Matematik normaldi.

AYT
Fen zordu.
Matematik çok zordu.

-nisay

80+ Bronze
TYT
Türkçe zor değildi ama baya eleyiciydi. TYT'de belirleyici türkçe olur muhtemelen
Sosyal orta-zor.
Matematik kolay.
Fen orta.

AYT
Matematik orta.
Fen orta.

Top Bottom