crazyboy40
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,756
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka tam hatırlamıyorum da sallamalarla baya işaretledimkaç tane yaptın ben 2 saat 45 dk ayırdım
kanka tam hatırlamıyorum da sallamalarla baya işaretledimkaç tane yaptın ben 2 saat 45 dk ayırdım
istediğin yer gelir umarımkanka tam hatırlamıyorum da sallamalarla baya işaretledim
Fizik yorumdan ziyade bilgiye dayalıydı kimya ve biyolojiyi yüzeysel olarak çalışan biri yapabilirdi, matematik bakkal matematiğiyle bile çözülebilecek ayardaydı tek sorun süre yönetimiydi. Genel olarak türkçede fazla zaman harcandığı için matematik sorularına zaman ayıramayanlar çözememiştir. Sosyalde tarih zordu bilmeyenin yapamayacağı ayardaydı, coğrafya yine yüzeysel bilgilerle çözülebilirdi. Yanlış hatırlamıyorsam kanal boğaz sorusu yoktu, kesin çıkması gereken soru kalıplarından biriydi bu.kanka onu bunu geç şimdi normalde kaç ayt yapıyorsun da zor gelmedi diyorsun. hayır bende buna kıl oluyorum 40-50 yapan adamlar zor değildi diyor bilader madem bu zor gelmedi diğerleri mi zor geldi de yapamadın av
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tytde sosyale çok zor dediler ben türkçeden sonra çok zorlanmadım türkçe zordu ama fende de kimya kolaydı bir tek
inşallah kanka hepimiz emek verdik boşa gitmesinistediğin yer gelir umarım
tamamen katılıyorum hocam ancak kimyada 1-2 soru vardı yine zor. Onun dışında evet kalıp sorusuyduFizik yorumdan ziyade bilgiye dayalıydı kimya ve biyolojiyi yüzeysel olarak çalışan biri yapabilirdi, matematik bakkal matematiğiyle bile çözülebilecek ayardaydı tek sorun süre yönetimiydi. Genel olarak türkçede fazla zaman harcandığı için matematik sorularına zaman ayıramayanlar çözememiştir. Sosyalde tarih zordu bilmeyenin yapamayacağı ayardaydı, coğrafya yine yüzeysel bilgilerle çözülebilirdi. Yanlış hatırlamıyorsam kanal boğaz sorusu yoktu, kesin çıkması gereken soru kalıplarından biriydi bu.
Felsefe zaten okuduğunu anlamaydı Din de aynı şekilde.
Aytye gelecek olursak Ayt mat orta zor arasıydı kendi girdiğim sene 35 mat 30 fen yapmıştım, limit türev integral olsa daha rahat bi sınav olurdu diye düşünüyorum. Ayt fende fizik ve biyolojide kafa karıştırıcı sorular vardı. Kimya da tamamen soru kalıbı bilen kişilerin rahatlıkla çözebileceği cinstendi.
Herkes için hayırlısı olsun, 0.25 netlerle bile binlerce sıralama oynayacak diye düşünüyorum
Türkçe zorduArkadaşlar selam uzun zamandır kapalı olan bilgisayarımı bugün sınav bitimiyle yeniden kurdum ve bu başlığı açayım dedim. Sınavınız nasıl geçti
bu yıl 2021 kıvamı bir sınav gibi geldi bana. tyt türkçe fen ve sosyal zordu aytde de mat ve biyoloji zordu. Normalde derece netleri yapıyorum ama gerçekten çok zor geldi bana. Umarım sizinki iyi geçmiştir
Normalde 1. dönemim çok dağınık geçti sistemli çalışamadım (son 1,5 - 2 ay tam anlamıyla odaklandım). Ama temelim olduğu için süre yönetimini de iyi yaptığımda ort 90 - 95 TYT geliyordu. Ama dediğiniz gibi süre yönetimi önemliydi ben onu tam beceremedim. Türkçede biraz fazla kaldım sonuç olarak mat yetişmedi ona üzüldüm yapılamayacak gibi değildi. AYT gelirsek matta işlem fazlalığı vardı, fen kısmında fizikte biraz arada kaldım. Kısaca fende arada bırakan sorular vardı. Bakalım hayırlısı olsun. Ama kendime kızmadım değil. Daha daha iyisi olabilirdi hayırlısı olsun bakalım. Ve bir de çok az su içmeme rağmen hem TYT hem AYT'de son 45 dk söylemesi ayıp çok tuvalet sıkıntısı çektim o da odaklanmamı çok etkiledi.Fizik yorumdan ziyade bilgiye dayalıydı kimya ve biyolojiyi yüzeysel olarak çalışan biri yapabilirdi, matematik bakkal matematiğiyle bile çözülebilecek ayardaydı tek sorun süre yönetimiydi. Genel olarak türkçede fazla zaman harcandığı için matematik sorularına zaman ayıramayanlar çözememiştir. Sosyalde tarih zordu bilmeyenin yapamayacağı ayardaydı, coğrafya yine yüzeysel bilgilerle çözülebilirdi. Yanlış hatırlamıyorsam kanal boğaz sorusu yoktu, kesin çıkması gereken soru kalıplarından biriydi bu.
Felsefe zaten okuduğunu anlamaydı Din de aynı şekilde.
Aytye gelecek olursak Ayt mat orta zor arasıydı kendi girdiğim sene 35 mat 30 fen yapmıştım, limit türev integral olsa daha rahat bi sınav olurdu diye düşünüyorum. Ayt fende fizik ve biyolojide kafa karıştırıcı sorular vardı. Kimya da tamamen soru kalıbı bilen kişilerin rahatlıkla çözebileceği cinstendi.
Herkes için hayırlısı olsun, 0.25 netlerle bile binlerce sıralama oynayacak diye düşünüyorum
TYTArkadaşlar selam uzun zamandır kapalı olan bilgisayarımı bugün sınav bitimiyle yeniden kurdum ve bu başlığı açayım dedim. Sınavınız nasıl geçti
bu yıl 2021 kıvamı bir sınav gibi geldi bana. tyt türkçe fen ve sosyal zordu aytde de mat ve biyoloji zordu. Normalde derece netleri yapıyorum ama gerçekten çok zor geldi bana. Umarım sizinki iyi geçmiştir