XDEV
80+ Bronze
Dahası
Eline sağlık mantıklı olmuş.Selamün aleyküm. YKS sınavına yönelik bir web sitesi oluşturdum. Tasarım ve içerik olarak önerileriniz neler?
YKSHane
YKS Forumu - YKS yardımlaÅma, soru çözümü, deneme sınavları ve daha fazlası.ykshane.com.tr
Güzel gözüküyor bir tek siyaha çok alıştığımız için aka plan siyah seçeneği eklenmeli bence.Selamün aleyküm. YKS sınavına yönelik bir web sitesi oluşturdum. Tasarım ve içerik olarak önerileriniz neler?
YKSHane
YKS Forumu - YKS yardımlaÅma, soru çözümü, deneme sınavları ve daha fazlası.ykshane.com.tr
Rica ederim.Eline sağlık mantıklı olmuş.
Karanlık tema ile ilgili düzenleme yapmayı planlıyorum. Öneriniz için teşekkürler.Güzel gözüküyor bir tek siyaha çok alıştığımız için aka planı siyah seçeneği eklenmeli bence.
böyle bir siteye gerçekten ihtiyaç vardı bence ama google adsens kısmını iyi yönetmelisin tutturma konusunda başarılar siteye gelen her sponsoru kabul etmez sadece gerçekten başarılı kaynakları önerirsen siteyi tutturusunSelamün aleyküm. YKS sınavına yönelik bir web sitesi oluşturdum. Tasarım ve içerik olarak önerileriniz neler?
YKSHane
Hocam şuan siteden gelir etme gibi bir amacım yok. Benim için sınava hazırlık için faydalı ve kaliteli bir ortam olması yeterli olur.böyle bir siteye gerçekten ihtiyaç vardı bence ama google adsens kısmını iyi yönetmelisin tutturma konusunda başarılar siteye gelen her sponsoru kabul etmez sadece gerçekten başarılı kaynakları önerirsen siteyi tutturusun
not: siyah tema ekle
Teşekkürler.güzel düşünülmüş bence eline sağlık, tasarım da fena değil
biraz kaynak oluşturmalısın sitede tiktok üzerinden bunun reklamını yaparsan iyi kullanıcı çekebilirsinHocam şuan siteden gelir etme gibi bir amacım yok. Benim için sınava hazırlık için faydalı ve kaliteli bir ortam olması yeterli olur.
ayrıca üye listesi kısmına başka bir şey konmalı benceSite tarafını yeni tamamladım. Önümüzdeki günlerde sosyal medya üzerine odaklanacağım.
renkler ve tasarım uyumu guzel olmus sade ve guzel. begendım. Tebrikler hocamSelamün aleyküm. YKS sınavına yönelik bir web sitesi oluşturdum. Tasarım ve içerik olarak önerileriniz neler?
YKSHane