Prime olanlar 24 tl indirim
Tek fiyatı 4.5 Tl ye denk geliyor
Tek fiyatı 4.5 Tl ye denk geliyor
Omega5off yenur
Onu yeme bunu yeme karışmayın kardeşim ya bunları yemezsek ölümsüz olmuyorsun100/38 gr şeker seriden diyabet hastası olmak isteyenler buyursun.
Alıntıyı görüntüle
yaşım 33 18 yıllık tip-1 diyabet hastasıyım umarım sende olursunda görürsün nasıl bir hastalıkOnu yeme bunu yeme karışmayın kardeşim ya bunları yemezsek ölümsüz olmuyorsun
abim ne gerek var bedduaya, 15 yaşından beri diyabet hastasıysan bu aldığın fazla şekerden dolayı olmamıştır ve şeker tüketimi doğrudan diyabete yol açmaz.yaşım 33 18 yıllık tip-1 diyabet hastasıyım umarım sende olursunda görürsün nasıl bir hastalık
adamlar konuyu atıştırmalık indirimleri için başlatıyor senin yazdıklarına bakyaşım 33 18 yıllık tip-1 diyabet hastasıyım umarım sende olursunda görürsün nasıl bir hastalık
Yaşım 30 kendimi bildim bileli tatlı manyağıyım abartı seviyesinde ama ne kiloluyum ne de şeker hastalığım var. 2-3 ayda bir testlerimi yaptırıyorum gizli şekerim de yok. İnsülin direncim de çok iyi seviyede. Yemekle olsaydı herhalde ben şeker komasında olurdum şu anyaşım 33 18 yıllık tip-1 diyabet hastasıyım umarım sende olursunda görürsün nasıl bir hastalık
Ustam peki çok hızlı öldürmeyen ne yiyebiliriz?100/38 gr şeker seriden diyabet hastası olmak isteyenler buyursun.
Alıntıyı görüntüle