Kripto paralar bağımsızdır. Hiç bir ülkeye göre artmaz, ama şöyle artar azalır. CHZ mesela şuan ABD ve Hindistan borsasına kapalı ve bu CHZ'nin düşüşüne yol açıyor.nefes aldıkca artıyor asdasdguasbdk
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki bir şey soracağım bu eth neye göre artıyor dolar falanülkenin ekonomisine bağlı diye biliyorum fakat bu eth kafasına göre isterse artar isterse düşer mantığımı
Garibanın yüzü gülür mü?ETH 1823$ anlık olarak bugün %7.69 yükseliş yani 130$ artış yaşadı. Teknik analizime göre 2800$ hedefim var.
Yanlış anlamayın başlıktan dolayı
Eth bence daha da artar ama mining olayı 6 aya falan biter gibi. Zorluk çok artmaya başladı.ETH 1823$ anlık olarak bugün %7.69 yükseliş yani 130$ artış yaşadı. Teknik analizime göre 2800$ hedefim var.
Yanlış anlamayın başlıktan dolayı
Artık bitmez. Ravencoin mining'i var. RVN yükseldikçe yükseliyor ve RVN 4 GB'lık kartlarda yapılıyor diye biliyorum.Eth bence daha da artar ama mining olayı 6 aya falan biter gibi. Zorluk çok artmaya başladı.
abin etheryuma söyle düşsün sorun çözülsün@Yılan Serdar 3T
Yaptığın analizi atar mısın? Merak ettim.
Senin böyle bir başlık atıp "Clickbait" yapman senin ayıbın değil, linç atmak mı bizim ayıbımız?Yazdım konuya gören görür görmeyenin kendi ayıbıdır.