En iyisi dağ alayım ben sonradan yarışa geçerim.dAnkarada gezeceğin yerler belliyse yarış bisikleti alabilirsin fakat rastgele geziceksen dağ, yol daha iyi olur amortisör avantajları var. Rampalardan çok dikkatli geç jantı hızlı vurma yüksekten ve kanalizasyon deliklerine girmesin lastikler
Buda yarış bisikleti değil.Bu iyi gibiSALCANO
www.salcano.com
1600 liraya shimano neden olmasın 1300tlye yarış bisikletimde shimano tourney var (en kalitesiz shimano vitesi) :En iyisi dağ alayım ben sonradan yarışa geçerim.d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buda yarış bisikleti değil.
Ve 1600liraya kullanılan parçaların shimano olduğunu hiç sanmıyorum.
Biliyorum hocam bilgi sahibiyim.1600 liraya shimano neden olmasın 1300tlye yarış bisikletimde shimano tourney var (en kalitesiz shimano vitesi) :
Shimano Vites Sistemi Sıralaması
Shimano vites sistemi sıralamasını ayrıntılı bilgiyle bulabilirisniz. Shimano Deore ile Shimano Tiagra arasında farkı inceleyebilirsiniz.kron.bisikletbayisi.com
Mosso carraro varken salcano almam.SALCANO
www.salcano.com
Estağfirullah hocam yanlış anlamaBiliyorum hocam bilgi sahibiyim.
Yüksek bütçe değilse Salcano önermem.Biliyorum hocam bilgi sahibiyim.
En iyisi dağ alayım sonra yarışa geçerim .Estağfirullah hocam yanlış anlama
Bence deEn iyisi dağ alayım sonra yarışa geçerim .
Hocam neden dağ bisikletlerine bakmıyorsunuz ben şuan keşke dağ bisikleti alsaydım diyorum.Hocam en fazla çimende sürüp kaldırımdan aşşağıya inerim hareket yapmam.
Çünkü genellikle kısa mesafe sürmicem o yüzden hızlı gitmesini istiyorum.Hocam neden dağ bisikletlerine bakmıyorsunuz ben şuan keşke dağ bisikleti alsaydım diyorum.
Dağa gidecekse dağ şehirde gezecekse şehir yola gidecekse yol alsın.Hocam neden dağ bisikletlerine bakmıyorsunuz ben şuan keşke dağ bisikleti alsaydım diyorum.
Tek bir sıkıntı var ben hergün spora gidiyorum spora gittiğim yokuş çok dik oraya çıkamam inemem diye korkuyorum.Dağa gidecekse dağ şehirde gezecekse şehir yola gidecekse yol alsın.