Yönetici Ekibi Ve Saygı Değer Üyeler

S C O

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
579
Selamünaleyküm İlk Önce..

Saygı Değer Yönetici Ekibi Ve Saygı Değer Üyeler Bu Sefer Herhangi Bir ' Konu Veya Bir Paylaşım ' Yapmayacağım Konuyu Açma Sebebim Hem Üyelere Hemde Yönetici Ekibine Sonsuz Teşekkür Ederim..

Açmış Olduğum Konuların Altına Da Çoğu Arkadaşlar ' Beğeni Atıp - Yorum Yazıyorlar ' Tüm Arkadaşlara Minnettarımı Sunuyorum Açmış Olduğum Konuların Altına ' Güzel Dileklerinizi Sunuyorsunuz ' Bu Da Beni Daha Çok Onurlandırıyor.. Tekrardan Tüm Arkadaşlara Ve Yönetici Ekibine Sonsuz Minnettarımı Sunuyorum...

SAYGILARIMLA..
G0KTÜRK

Herkese İyi Forumlar , Hayırlı Akşamlar Dilerim...

Ha bi de bu konular yasak bildiğim üzere. Profil mesajlarından gönderebilirsin bu mesajları.

dedi her konunun altına boş yapan şahıs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum takıldığım şu: neden her kelimenin baş harfi büyük?
Alışkanlık Olmuş Bir Tek Yorum Altında Bu Şekilde Yapıyorum Konu Ekleyince Küçük Yazıyorum

Hocam neden bırakıyorsunuz ki

Ha bi de bu konular yasak bildiğim üzere. Profil mesajlarından gönderebilirsin bu mesajları.
Forum Kurallarını Okudum Lakın Pek Göremedim Öyle Bir Yazı Dostum Sorun Olacağına Zannetmiyorum Hem ' Argo . Küfür ' V.B Konu Değil Ama Birde

Forum Kurallarını Okudum Lakın Pek Göremedim Öyle Bir Yazı Dostum Sorun Olacağına Zannetmiyorum Hem ' Argo . Küfür ' V.B Konu Değil Ama Birde
10- Konularda ve konu yorumlarında ölü paylaşımlarda bulunmak (Selam, nasılsınız, iyi akşamlar gibi)

Tabi sakıncası olmayabilir de.

10- Konularda ve konu yorumlarında ölü paylaşımlarda bulunmak (Selam, nasılsınız, iyi akşamlar gibi)

Tabi sakıncası olmayabilir de.
Tamam Dostum ' Rapor Ederim ' Şimdi Uyarı Alırsam Da Alırım Hak Yemeği Sevmem :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,500
Üyeler
190,585
Son üye
SovSloth
Geri