Mavi Ekran Your pc ran into a problem and needs to restart hatası

aksit1

80+
Reaksiyon skoru
10
1764008488509.webp

arc raiders oyununu oynuyorum. Sistem parçalarımı yeni aldım format atıp temiz kurulum yaptım. Ama bu şekilde hata almam can sıkıcı normal bir durum mu acaba?

Ss olarak bıraktım aslında ama eve geçince atayım hemen

https://drive.google.com/file/d/1VFNA8kma3sii2frZ5w62ZVBdUcKqRLsa/view?usp=drive_link sanırım oldu bilmiyorum ama zip olarak
İşlemci :7800x3d
Anakart : Asus rog strix b850-a gaming wifi ddr5 8000 ... diye gidiyor
Ramlar : G-Skill Trident z 16*2 32 gb ram 8000mhz
ekran kartı: msi ge force rtx 5070 12G
Power supply: gigabyte gp-ud 850 gm 850 80+ gold
@Emre Zengin

Son düzenleme:
sanırım herkese açığa çevirdim
Bilgisayarını yeniden başlatıp Delete tuşu ile BIOS ayarlarına gir hocam. F7 tuşu ile Advanced Mode geç. Geçtikten sonra Advanced sekmesine tıkla. Tıkladıktan sonra aşağı tarafta NB Configuration olacak. Ona gir. Girdikten sonra Integrated Graphics ayarını Disabled bırak. Ondan sonra Exit sekmesinden Save And Exit yapıp kaydedip çık.

Oyun Çıktığından beri uğraşıyorum 5700x3d / 6900xt
Redidde konu var çözüm yok
İlk bu oyunda yaptı sonra her oyunda yapmaya başladı her yolu denedim eski sürücülerle çözülüyor ancak yeni hiç bir oyunu oynayamıyorsun

Bilgisayarını yeniden başlatıp Delete tuşu ile BIOS ayarlarına gir hocam. F7 tuşu ile Advanced Mode geç. Geçtikten sonra Advanced sekmesine tıkla. Tıkladıktan sonra aşağı tarafta NB Configuration olacak. Ona gir. Girdikten sonra Integrated Graphics ayarını Disabled bırak. Ondan sonra Exit sekmesinden Save And Exit yapıp kaydedip çık.
Teşekkür ederim hocam tam olarak sorunumuz neydi onu bile bilmiyorum delirtti ama 3 gündür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun Çıktığından beri uğraşıyorum 5700x3d / 6900xt
Redidde konu var çözüm yok
İlk bu oyunda yaptı sonra her oyunda yapmaya başladı her yolu denedim eski sürücülerle çözülüyor ancak yeni hiç bir oyunu oynayamıyorsun
Eski sürücü yüklediğim halde bu hatayı alıyoruım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,024
Üyeler
185,212
Son üye
acatchynick
Geri