SmhDiff! 80+ Bronze Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 525 Dahası Reaksiyon skoru 197 İsim Semih Hatipoğlu 4 Temmuz 2023 #1 Bu sorunu çözebilen var mı ban yedik galiba
warymajesty 80+ Silver Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 2,789 Dahası Reaksiyon skoru 1,195 İsim yunus günaydın 4 Temmuz 2023 #2 Hesap askıya alınmış
T Transcontinental 80+ Bronze Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 1,182 Dahası Reaksiyon skoru 642 İsim Mahir 4 Temmuz 2023 #3 Aynısı 6 ay önce bana da oldu. Nedenini bilmiyorum. Ne video atarım ne de yorum yazarım. İtiraz ettim kabul edilmedi.
Aynısı 6 ay önce bana da oldu. Nedenini bilmiyorum. Ne video atarım ne de yorum yazarım. İtiraz ettim kabul edilmedi.
SmhDiff! 80+ Bronze Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 525 Dahası Reaksiyon skoru 197 İsim Semih Hatipoğlu 4 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 warymajesty yazmış: Hesap askıya alınmış Devamı için tıklayın... Ne video atardım ne yorum yazardım neden olmuş olabilir ki
warymajesty yazmış: Hesap askıya alınmış Devamı için tıklayın... Ne video atardım ne yorum yazardım neden olmuş olabilir ki
warymajesty 80+ Silver Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 2,789 Dahası Reaksiyon skoru 1,195 İsim yunus günaydın 4 Temmuz 2023 #5 SmhDiff! yazmış: Ne video atardım ne yorum yazardım neden olmuş olabilir ki Devamı için tıklayın... Valla bilmiyorum hocam google ile herhangi bir sorunum olmadı. Google ile iletişime geçin. Farklı cihazlardan vs. erişim olmuş olabilir mi? Bir şey yaptınız mı hesap ile alakalı?
SmhDiff! yazmış: Ne video atardım ne yorum yazardım neden olmuş olabilir ki Devamı için tıklayın... Valla bilmiyorum hocam google ile herhangi bir sorunum olmadı. Google ile iletişime geçin. Farklı cihazlardan vs. erişim olmuş olabilir mi? Bir şey yaptınız mı hesap ile alakalı?