YouTube AdSense PIN Kodum 3 Haftadır Gelmedi, Ne Yapmalıyım?

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuda bilgisi olan var mı? YouTube üzerinden Google AdSense PIN kodu bekliyordum fakat 3 hafta oldu, hâlâ gelmedi. İnternette biraz araştırdım, bazı kişiler PTT’ye gitmemi öneriyor. Sizce gerçekten PTT’ye gitmeli miyim?

Ayrıca 3 hafta geçtiği için yeni PIN talebinde bulunabilirim. Sizce bu durumda en doğru adım ne olur? PIN kodunu en hızlı şekilde almak için ne yapmalıyım?

Normalde YouTube, PIN kodunun 2-3 hafta içinde gelmesi gerektiğini söylüyor. Bu konuda tecrübesi olan varsa, yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Hocam selamlar, hayırlı olsun öncelikle.

Google'dan pinler bazen geliyor bazen gelmiyor 3 kere pin başvurusu yaptınız gelmedi diyelim. Manuel olarak doğrulama yapıyorsunuz pine ihtiyac duymadan.

Şimdi siz ne yapacaksınız ona gelelim PTT'ye arayın pin gelmiş mi diye bazen geliyor ama görmüyorlar eğer yok gelmedi derlerse yeni pin istiyorsunuz ve bekliyorsunuz oda gelmedi diyelim ilk yazdığım olay gerçekleşecek.

Hocam selamlar, hayırlı olsun öncelikle.

Google'dan pinler bazen geliyor bazen gelmiyor 3 kere pin başvurusu yaptınız gelmedi diyelim. Manuel olarak doğrulama yapıyorsunuz pine ihtiyac duymadan.

Şimdi siz ne yapacaksınız ona gelelim PTT'ye arayın pin gelmiş mi diye bazen geliyor ama görmüyorlar eğer yok gelmedi derlerse yeni pin istiyorsunuz ve bekliyorsunuz oda gelmedi diyelim ilk yazdığım olay gerçekleşecek.
anladım teşekkür ederim hocam bir de posta kesin olarak pttye mi geliyor? başak kargo firmalarına gelmiyor değil mi

anladım teşekkür ederim hocam bir de posta kesin olarak pttye mi geliyor? başak kargo firmalarına gelmiyor değil mi
Evet kesin ptt'ye geliyor hocam. ama posta geldiği çok nadirdir genel de manuel doğrulama yapılıyor

şans hocam maalesef
birde hocam bu gelen google adsense pinleri hepsi aynı mı yani ben 2 kere istedim ve gelmesi gereken 2 nci pin yerine 1 pin geldi diyelim onu kullanabiliyorum muyum yani benim aldığım pinlerin kodları aynı mı değişiyormu . bu konuda bilginiz var mı

Aynı sorunla ben de uğraşıyorum. Her 3 hafta süresi bittiğinde tekrardan isteyin. En son 4 kere istediğiniz zaman manuel doğrulama yaptırıyor. Bu şekilde doğrulamanızı yapmış oluyorsunuz. Ben maalesef bilmiyordum bu yüzden para kazanmam kapandı 2 aydır para kazanamıyorum :/. Her 3 pin isteme süresi yenilendiğinde tekrardan pin isteyin.

birde hocam bu gelen google adsense pinleri hepsi aynı mı yani ben 2 kere istedim ve gelmesi gereken 2 nci pin yerine 1 pin geldi diyelim onu kullanabiliyorum muyum yani benim aldığım pinlerin kodları aynı mı değişiyormu . bu konuda bilginiz var mı
Hocam değişiyor aynı pin gelmiyor hepsi farklı birbirinden

Hocam değişiyor aynı pin gelmiyor hepsi farklı birbirinden
emin misin hocam google destekten baktım aynı pin kodu geliyor dedi burada yazıyor :
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorunla ben de uğraşıyorum. Her 3 hafta süresi bittiğinde tekrardan isteyin. En son 4 kere istediğiniz zaman manuel doğrulama yaptırıyor. Bu şekilde doğrulamanızı yapmış oluyorsunuz. Ben maalesef bilmiyordum bu yüzden para kazanmam kapandı 2 aydır para kazanamıyorum :/. Her 3 pin isteme süresi yenilendiğinde tekrardan pin isteyin.
hocam ben adsense gelirim 10 usd üstünde değilse pin istesem bile almaz mıyım öyle bir kural var mı? youtubede gelirim 10 usd üstünde ama adsense hala yansımamaış fakat pin isteme seçeneği bende gözüküyor ben pini istedim. sizce gelir mi siz nasıl yaptınız

bu kuralı şimdi öğrendim acaba ondan gelmemiş olablilr mi

hocam ben adsense gelirim 10 usd üstünde değilse pin istesem bile almaz mıyım öyle bir kural var mı? youtubede gelirim 10 usd üstünde ama adsense hala yansımamaış fakat pin isteme seçeneği bende gözüküyor ben pini istedim. sizce gelir mi siz nasıl yaptınız

bu kuralı şimdi öğrendim acaba ondan gelmemiş olablilr mi
Hayır alakası yok. %50 PTT %50 Google sorunu. Google destek forumları bunlarla dolu. Gelmiyor o kod istediğin kadar dene. 4 kere denemekten başka bir çaren yok. En son manuel doğrulama gelecek benim de 2 aydır gelirim durdu para kazanmıyorum. Bakacağım son 1 hafta kaldı bir daha istememe.

Hayır alakası yok. %50 PTT %50 Google sorunu. Google destek forumları bunlarla dolu. Gelmiyor o kod istediğin kadar dene. 4 kere denemekten başka bir çaren yok. En son manuel doğrulama gelecek benim de 2 aydır gelirim durdu para kazanmıyorum. Bakacağım son 1 hafta kaldı bir daha istememe.
nasıl alakası yok nereye sorduysam kime sorduysam aynı cevabı veridi. eğer sen youtubede para kazanmanı açtıysan bile 10 usd üstünde gelirin olsa bile eğer o gelir adsense yansımamaışsa (ortalama 1 ayda gelir yansıyor adsense ) pin istesen, tıklasan dahi göndermiyorlar kimse söylediysem öyle söyledi chatgptye sordum o bile aynı cevabı verdi ama yinede bu durumu tecrübe etmediğim için tam emin değilim

Geri