Neler Yeni

Youtube Aktif Çalışan Adblocker Önerisi

CptSpork

80+ Bronze
uBlock + Privacy Badger kullanıyorum, söz konusu uyarı karşıma 1 kez çıktı, tamam diyip devam ettim ve bir daha hiç görmedim. Reklam Engelleyiciler arasında tartışmasız en iyisi uBlock'tur. Güzel ayarlarsanız mis gibi internet kullanabilirsiniz. uBlock'un içerisine attığım bi kodla beraber Twitchde'de hiç reklam görmüyorum artık. Ancak söz konusu şirketler reklam işine kafayı takacak ve aboneliğe bizi zorlayacak gibi. Sipay veya Nays ile yıllık YT Premium almak mantıklı olabilir. Zira telefonda reklam engellemenin başka bir yolu yok.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Emre
uBlock + Privacy Badger kullanıyorum, söz konusu uyarı karşıma 1 kez çıktı, tamam diyip devam ettim ve bir daha hiç görmedim. Reklam Engelleyiciler arasında tartışmasız en iyisi uBlock'tur. Güzel ayarlarsanız mis gibi internet kullanabilirsiniz. uBlock'un içerisine attığım bi kodla beraber Twitchde'de hiç reklam görmüyorum artık. Ancak söz konusu şirketler reklam işine kafayı takacak ve aboneliğe bizi zorlayacak gibi. Sipay veya Nays ile yıllık YT Premium almak mantıklı olabilir. Zira telefonda reklam engellemenin başka bir yolu yok.
tw için attığınız kodu nasıl atıyoruz ve kod nedir hocam rica etsem paylaşabilirmisiniz rica etsem.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ublock kodunu atabilirmisin yt için kullanmasamda twitchte çok canımı sıkıyor bu durum

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
uBlock yt kodu

youtube.com##+js (set, yt.config.openPopupConfig.supportedPopups.adBlockMessageViewModel, false)

youtube.com##+js (set, Object.prototype.adBlocksFound, 0)

youtube.com##+js (set, ytplayer.config.args.raw_player_response.adPlacements, [])

youtube.com##+js (set, Object.prototype.hasAllowed InstreamAd, true)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
uBlock yt kodu
youtube.com##+js (set, yt.config.openPopupConfig.supportedPopups.adBlockMessageViewModel, false)

youtube.com##+js (set, ytplayer.config.args.raw_player_response.adPlacements, [])

Twitch için lazım kanka yt premiumu severek kullanıyorum internetimin bittiği dönemde iyi kurtardı beni

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Emre
uBlock yt kodu

filitre kısmına yazıcaz değil mi hocam bunu ?

Berkyozclk

80+ Bronze
Artık Youtube'da Adblocker kullanıyorsanız video bile izleyemiyorsunuz. Youtube'un Adblock tespit sistemine yakalanmayan eklenti varsa link atar mısınız?
opera kullanıyordum gecen gun google kullanmaya basladım kendisinin dblocker i varmıs gayet iyi
1698247639365.png

Gif Man

80+ Gold
Sadece Genel Olarak Her Sitede Reklam Olduğu İçin Baya Güzel Oluyor .

@Quiwick

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,013
Üyeler
161,375
Son üye
oztrkatakan
Top Bottom