Sanirsam artık o cihaz destek almıyor. Youtube vanced dene .Arkadaşlar merhaba telefon samsung galaxy j7 '' Youtube'un Bu Sürümü Güncel Değil ve Cihazınıza Uygun Güncelleme Bulunmuyor '' hatası alıyorum güncellemeleri kaldırıyorum tekrar yüklüyorum hala aynı sorun nasıl
neredeyse 10 yıllık cihaz apk kullanabilirsin olur mu emin değilimArkadaşlar merhaba telefon samsung galaxy j7 '' Youtube'un Bu Sürümü Güncel Değil ve Cihazınıza Uygun Güncelleme Bulunmuyor '' hatası alıyorum güncellemeleri kaldırıyorum tekrar yüklüyorum hala aynı sorun nasıl çözebilirim
vanced kaldırıldı diyorlarSanirsam artık o cihaz destek almıyor. Youtube vanced dene .
son çare onu yapacağım artıkneredeyse 10 yıllık cihaz apk kullanabilirsin olur mu emin değilim
Hocam uygylama adını mesajla gönderebilir misiniz ?Vanced'in aynısı fakat modifiyeli versiyonları var. Video da yerel reklam olduğunda otomatik atlıyor. Tanırım vs olduğunda otomatik geçiyor vs. Ben onu kullanıyorum bayağıdır çok iş görüyor.
Uygulamanın içine girince hiçbir şekilde gözükmüyor. Bulsaydım atacaktım fakat bulamadım. Revanced diye bakabilirsin. aklıma şuan o geliyor.Hocam uygylama adını mesajla gönderebilir misiniz ?
Dur tahmin edeyim t560 değilmieğer oluyorsa biraz araştırın youtube videoları varsa android 7 yazılım atarsınız o zaman youtube felan yüklenir. ben eski tablete viperos android 7 atmıştım
Revanced var Hocam onu kurvanced kaldırıldı diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
son çare onu yapacağım artık
evet hatta satıyorum ilgilenirsenDur tahmin edeyim t560 değilmi?
Aynısı var cihazı youtube yada dizi izlemeye kullanıyorum onun dışında başka bir halta yaramıyor . Viper 7.1.2 yüklü .d .evet hatta satıyorum ilgilenirsen![]()
Space desk yan ekran kullandım v.b.Aynısı var cihazı youtube yada dizi izlemeye kullanıyorum onun dışında başka bir halta yaramıyor . Viper 7.1.2 yüklü .d .
Bendede vardı cihaz eskisini için youtube desteği kesti güncel bir telefona geçmen gerekiyorArkadaşlar merhaba telefon samsung galaxy j7 '' Youtube'un Bu Sürümü Güncel Değil ve Cihazınıza Uygun Güncelleme Bulunmuyor '' hatası alıyorum güncellemeleri kaldırıyorum tekrar yüklüyorum hala aynı sorun nasıl çözebilirim