Neler Yeni

Android Youtube cihazınıza uygun sürüm bulunmuyor sorunu

ntf_faruk

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar merhaba telefon samsung galaxy j7 '' Youtube'un Bu Sürümü Güncel Değil ve Cihazınıza Uygun Güncelleme Bulunmuyor '' hatası alıyorum güncellemeleri kaldırıyorum tekrar yüklüyorum hala aynı sorun nasıl çözebilirim

Arkadaşlar merhaba telefon samsung galaxy j7 '' Youtube'un Bu Sürümü Güncel Değil ve Cihazınıza Uygun Güncelleme Bulunmuyor '' hatası alıyorum güncellemeleri kaldırıyorum tekrar yüklüyorum hala aynı sorun nasıl
Sanirsam artık o cihaz destek almıyor. Youtube vanced dene .

Arkadaşlar merhaba telefon samsung galaxy j7 '' Youtube'un Bu Sürümü Güncel Değil ve Cihazınıza Uygun Güncelleme Bulunmuyor '' hatası alıyorum güncellemeleri kaldırıyorum tekrar yüklüyorum hala aynı sorun nasıl çözebilirim
neredeyse 10 yıllık cihaz apk kullanabilirsin olur mu emin değilim

Vanced'in aynısı fakat modifiyeli versiyonları var. Video da yerel reklam olduğunda otomatik atlıyor. Tanırım vs olduğunda otomatik geçiyor vs. Ben onu kullanıyorum bayağıdır çok iş görüyor.

eğer oluyorsa biraz araştırın youtube videoları varsa android 7 yazılım atarsınız o zaman youtube felan yüklenir. ben eski tablete viperos android 7 atmıştım

eğer oluyorsa biraz araştırın youtube videoları varsa android 7 yazılım atarsınız o zaman youtube felan yüklenir. ben eski tablete viperos android 7 atmıştım
Dur tahmin edeyim t560 değilmi :D ?

evet hatta satıyorum ilgilenirsen :D
Aynısı var cihazı youtube yada dizi izlemeye kullanıyorum onun dışında başka bir halta yaramıyor . Viper 7.1.2 yüklü .d .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynısı var cihazı youtube yada dizi izlemeye kullanıyorum onun dışında başka bir halta yaramıyor . Viper 7.1.2 yüklü .d .
Space desk yan ekran kullandım v.b.

Bendede vardı cihaz eskisini için youtube desteği kesti güncel bir telefona geçmen gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,449
Üyeler
173,500
Son üye
Srvn
Geri