Hocam test videoları genelde fake oluyor. Belirli kanallar haricinde. Sıcaklıkların vb iyise biosun güncelse sıkıntı yok hangi oyun 600fps bekliyorsun ki? Valoda bekliyosan o işlemcinin sabit vereceği değer 400Alıntıyı görüntülesistemin bu. Mesela youtube'da benzer sistemle 550 600 fps değeri gösterirken ben 250 350 arası alıyorum. YouTube'daki işlemci vs hemen hemen hepsi aynısı. Sizce neden bu kadar fark var işlemci ekran kartını besle yemiyorsa YouTube'daki ler nasıl o kadar fps alabiliyorlaralabiliyorlar onların da işlemci aynısı?
Sizce işlemci darboğaz mı yapıyor yoksa siatemin gücü mü bu kadar?Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Muhtemelen 600 ü görebileceğin tek zaman 1080p low da menü ekranı
Cs2 de şuan 250 350 arası alıyorum. Sadece cs oynuyorum. Daha fazla alırım diye düşünmüştüm. Ölüm maçında çok nadir 150 180 e düştüğü de oluyor. ayarlar ultra da çözünürlük mecburi olarak düşük de oynuyorum monitörümm ben q 144 hz ama HDMİ girişi 144 ü desteklemiyor çözünürlüğü düşürünce 119 destekliyor sadece. Bu koşullarda rekabetçi de 250 350 arası alıyorum bazen 200 e de düşüyor. Sizce normal mı sistemin gücü mü bu kadar yoksa darboğaz mı yapıyor. 1080p ultra da 30 50 fps fark ediyor pek bir şey değişmiyorHocam test videoları genelde fake oluyor. Belirli kanallar haricinde. Sıcaklıkların vb iyise biosun güncelse sıkıntı yok hangi oyun 600fps bekliyorsun ki? Valoda bekliyosan o işlemcinin sabit vereceği değer 400
İnternetteki çoğu benchmark kanalları fake zaten ve milyon aboneyi geçenler var. Takip edebileceğiniz bazı yt kanallarını aşağıda paylaşacağım. Karşılaştırmalarınızı ona göre yapın. Fakat bazı sürücü ve update değişiklikleri FPS'yi değiştirebilir, özellikle baktığınız videoların tarihine dikkat edin. Tabi ki sistemsel minimal görünen farklarda ciddi FPS'e etki edebilir. Ram gecikmeleri, thermal throttle durumları vs.Sizce işlemci darboğaz mı yapıyor yoksa sistemin gücü mü bu kadar?
Sizce işlemci darboğaz mı yapıyor yoksa siatemin gücü mü bu kadar?
Cs2 de şuan 250 350 arası alıyorum. Sadece cs oynuyorum. Daha fazla alırım diye düşünmüştüm. Ölüm maçında çok nadir 150 180 e düştüğü de oluyor. ayarlar ultra da çözünürlük mecburi olarak düşük de oynuyorum monitörümm ben q 144 hz ama HDMİ girişi 144 ü desteklemiyor çözünürlüğü düşürünce 119 destekliyor sadece. Bu koşullarda rekabetçi de 250 350 arası alıyorum bazen 200 e de düşüyor. Sizce normal mı sistemin gücü mü bu kadar yoksa darboğaz mı yapıyor. 1080p ultra da 30 50 fps fark ediyor pek bir şey değişmiyor
Teşekkürlerİnternetteki çoğu benchmark kanalları fake zaten ve milyon aboneyi geçenler var. Takip edebileceğiniz bazı yt kanallarını aşağıda paylaşacağım. Karşılaştırmalarınızı ona göre yapın. Fakat bazı sürücü ve update değişiklikleri FPS'yi değiştirebilir, özellikle baktığınız videoların tarihine dikkat edin. Tabi ki sistemsel minimal görünen farklarda ciddi FPS'e etki edebilir. Ram gecikmeleri, thermal throttle durumları vs.
![]()
zWORMz Gaming
Your source for entertaining GPU, CPU and other Gaming Hardware benchmarks! I have a collection of over 100 graphics cards ranging from the slow GeForce G100 and GeForce 210, all the way up to the RTX 50 series cards, all ready for testing in the latest and greatest games. Thank you for...www.youtube.com
![]()
Hardware Unboxed
We test the latest and greatest PC hardware and games on release day so you can get the scoop!www.youtube.com
![]()
Gamers Nexus
PC hardware reviews, game benchmarks, component analysis. Please subscribe for updates!www.youtube.com
![]()
Daniel Owen
This is the place for all things PC gaming hardware related, especially news and GPU reviews! So if you want the latest tech news, especially GPU and CPU news, and the most in depth and up to date gaming PC component buying guides, stay tuned to the channel! I recommend and review which video...www.youtube.com