Neler Yeni

YouTube erişim mi kısıtlandı

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Semih
Pcden youtube a giremiyorum telefondan giriliyor. Erişim kısıtlandı mı, sizde de böyle bi durum var mı?

Clayz

80+ Silver
Pcden youtube a giremiyorum telefondan giriliyor. Erişim kısıtlandı mı, sizde de böyle bi durum var mı?
evet yavaslatıldı ınsta x tıktok yt saolsun reısımız ulkeyı kurtardı suan

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
VeV
çok pis konuşacağım tayfa gene devrede öyle böyle katladıklarım :)

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
VeV
telefon için bedava dns önersenize arkadaşlar

chade

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
nasıl ya? sizde mi giremiyorsunuz? ama bana ıq su ayakkabı numarasından küçük olan bir embesil algı yaptığımızı, hiçbir kısıtlama olmadığını söylüyordu

Clayz

80+ Silver
nasıl ya? sizde mi giremiyorsunuz? ama bana ıq su ayakkabı numarasından küçük olan bir embesil algı yaptığımızı, hiçbir kısıtlama olmadığını söylüyordu
gelır sımdı onlar bırının pp de sarısın barbıe fılmınde oynayan bır arkadas var hata :D ahahahhahaha

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bilgi ve iletişim çağında böyle geri zekalılarla aynı havayı soluyoruz işte. Bizim sıkıntımız sosyolojik derken bu yaşam formlarını referans alarak söylüyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Hüseyin
aynen girilmiyor vpnsiz büyük devletimiz korkuyor sosyal medyadan

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ali nyx
bende şuan superonline ev interneti vodafone tel turk telekom tel giriyor ankara tarafındayım dünden beri birşeyler oluyor ama anlamadım dünde ben türk telekomdan giriş yapamıyordum superonline vodafone çalışıyordu

chade

80+ Bronze
bende şuan superonline ev interneti vodafone tel turk telekom tel giriyor ankara tarafındayım dünden beri birşeyler oluyor ama anlamadım dünde ben türk telekomdan giriş yapamıyordum superonline vodafone çalışıyordu
bölgesel olarak farklı farklı sıkıntılar var hocam. örnek veriyorum marmara bölgesinde yaşayan biri türk telekom kullanırken erişim engeli yiyorsa akdeniz bölgesinde yaşayan biri vodafone da erişim engeli yiyor gibi. o yüzden bazıları kendinde sorun olmayınca kimse de sorun yok sanıyor. bu hat zorlanması falan değil. direkt kısıtlama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,140
Üyeler
170,310
Son üye
Ba2hanturkoglu
Top Bottom