YouTube erişim mi kısıtlandı

bölgesel olarak farklı farklı sıkıntılar var hocam. örnek veriyorum marmara bölgesinde yaşayan biri türk telekom kullanırken erişim engeli yiyorsa akdeniz bölgesinde yaşayan biri vodafone da erişim engeli yiyor gibi. o yüzden bazıları kendinde sorun olmayınca kimse de sorun yok sanıyor. bu hat zorlanması falan değil. direkt kısıtlama
Ben İstanbul'dayım. WhatsApp bile sorunlu.

İstanbul'da yaşıyorsanız kısıtlama varmış sanırım. Bizim burada yok.

Son düzenleme:
Yaşına göre büyük konuşmuyor musun ufaklık? Senin yaşın kaç bakalım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ahahah
o katladıklarımdan biri olarak gocunup konuşuyorsun ha bebe senin yaşını da belanı da konuştururum ziyan perişan olursun özelden yaz numaranı

o katladıklarımdan biri olarak gocunup konuşuyorsun ha bebe senin yaşını da belanı da konuştururum ziyan perişan olursun özelden yaz numaranı
şuna bak sen, beni hiç korkutamadın mahalle abisi seni. Beni mahallendeki zayıf çelimsiz insanlardan mı sandın? Bak işine! Sana prim yok istediğini vermiycem.

Son düzenleme:
Bu türktelekom hız kısıtlaması falan mı uyguluyor acaba benim de internet 2 3 gündür sürekli kopma donma ve yavaşlama sorunuyla uğraşıyorum internet sağlayıcısı şirkette sadece modeme güncelleme atıyorum deyip başka bir şey yapmıyor

Bu mesaj 1000 yıllık devlet aklına aykırı olduğu için kaldırılmıştır.
1742823827440.png

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Herkes eşit engellenmediğini değerlendirirsek, kişiye özel bir engelleme uygulanıyor. Forumlarda var, kişiyi yavaşlatma denen bir uygulama.

Genelde benim karşıma böyle bir durumda Cloudflair çıkıyor ve erişimin sade hedef sunucudan kaynaklı olduğunu bildiriyor. Sonra bakıyorum ki, benim dışımda herkes aynı saatte aktif miş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akşama film izlemeyi düşünüyorum. Ortalığı fazla germeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,857
Üyeler
184,064
Son üye
Swezyx
Geri