Neler Yeni

Youtube fps arttırma videoları

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Fatih Caner Ceylan
Instagram
_fatihcanerr
Twitter
MaltKafas1
ahım şahım bi artış bekleme hayal kırıklığına uğrarsın ama işe yaramıyor diyen de yalan konuşuyordur :)

Selim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Selim Güvenç
Unlostun yaptığı videoların hepsi kaliteli zaten dene ve farkı gör

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
ahım şahım bi artış bekleme hayal kırıklığına uğrarsın ama işe yaramıyor diyen de yalan konuşuyordur :)
abi bilip bilmeden konusmussun yaptım ve işe yaramadı ????????????? buna flame atınca biz ban yiyoruz bide

CeGe68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Cemal Geçgel
Instagram
cemalgecgel68
Steam
CeGe68

juzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mustafa İncedal
Unlostunkini izlemiştim yarıyor dene

CeGe68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Cemal Geçgel
Instagram
cemalgecgel68
Steam
CeGe68

A2Teker

80+
Fps arttırma videoları işe yarıyo mu? Örneğin Unlost'un videosu. Deneyenler varsa söylerse memnun olurum, boşuna umutlanmayalım
Ben yaptım diğer pubg ve ruat girdim sim hiçbir fark yok ama cs yi bilemem ca de etkisi vr dedi arkadaşlarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Fatih Caner Ceylan
Instagram
_fatihcanerr
Twitter
MaltKafas1
abi bilip bilmeden konusmussun yaptım ve işe yaramadı ????????????? buna flame atınca biz ban yiyoruz bide
kardeşim ben sana 100 fps den 500 fps ye çıkarırı kesin yap demedim çok bi artış bekleme dedim 100 alıyosan 110 a cıkarır buda sana hiç bişi hissettirmez zaten ne bilip bilmemesi ???

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
kardeşim ben sana 100 fps den 500 fps ye çıkarırı kesin yap demedim çok bi artış bekleme dedim 100 alıyosan 110 a cıkarır buda sana hiç bişi hissettirmez zaten ne bilip bilmemesi ???
kardesim bende sana diyorumki 100 dü 100 de kaldı hatta xbox game barı kullanıyordum artık onuda açamıyorum yani bana zararı oldu

OnuriS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Onur Mantar
Fps arttırma videoları işe yarıyo mu? Örneğin Unlost'un videosu. Deneyenler varsa söylerse memnun olurum, boşuna umutlanmayalım
[/Q

Unlost'un videosun işe yarıyor izlemelisin kesinlikle ben dün bütün videoda anlattığı her şeyi yaptım işe yaradı cidden

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Fatih Caner Ceylan
Instagram
_fatihcanerr
Twitter
MaltKafas1
kardesim bende sana diyorumki 100 dü 100 de kaldı hatta xbox game barı kullanıyordum artık onuda açamıyorum yani bana zararı oldu
sorun sende bende işe yaradı ben yaptım oldu arkdaşım da yaptı oda oldu hatta inanmayacaksın ama onun arkadaşıda yapmış ve olmus yani özetle sorun ya sende yada bilgisayarında :))

Top Bottom