Neler Yeni

Youtube içerik fikri

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Buğra
içeriğim oyunlarda 4070 super fps test içeriğim buydu ancak bu türde çok kanal var bende örneğin ghost of tsushima da dümdüz oynayıp ilerlemek ve bunu mikrofonlu bir şekilde yapmak istedim. ama mikrofonum kötü rampage zengibar rm-44 modeliydi galiba yani pek iyi değil önerileriniz neler dediğim gibi mi yapayım mesela witcher 3 alacağım onun hikayesini oynayıp 1 saat 1 saat olarak youtubeye atsam veya cs 2 maçlarını atsam olurmu acaba ama dediğim gibi mikrofonum kötü.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Alperen Yılmaz
içeriğim oyunlarda 4070 super fps test içeriğim burdu ancak bu türde çok kanal var bende örneğin ghost of tsushima da dümdüz oynayıp ilerlemek ve bunu mikrofonu bir şekilde yapmak ama mikrofonum kötü rampage zengibar rm-44 modeliydi galiba ani pek iyi değil önerileriniz neler dediğim gibi mi yapayım mesela witcher 3 alacağım onun hikayesini oynayıp 1 saat 1 saat olarak youtubeye atsam veya cs 2 maçlarını atsam olurmu acaba ama dediğim gibi mikrofonum kötü.
kötü mic ten kastınız nedir , arkada cızırtı gürültü gibi şeyleri alması mı yoksa ses kalitesi mi kötü

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Buğra
kötü mic ten kastınız nedir , arkada cızırtı gürültü gibi şeyleri alması mı yoksa ses kalitesi mi kötü
ama ses seviyeside baya az yani oyundaki kılıç seslerinden vs vs benim sesim gitmiyor.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,708
İsim
efe araci
cızırtı yok ama ses seviyesi az.
steelseries sonar diye bir uygulama var ses seviyenizi ayarlayabiliyordunuz çeşitli ayarlar ile bir kaç arkadaş önermişti bana forumda çok işimi gördü valla :D oyunlarda ses kasmak için kullanacaktım programı mikrofon iyileştirmesi de yapıyor.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Alperen Yılmaz
ama ses seviyeside baya az yani oyundaki kılıç seslerinden vs vs benim sesim gitmiyor.
bi tane program vardı sesi artıran ismini unuttum youtube yaz çıkar ayrıca audacity ile videodaki gürültüleri kaldırabilirsin

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Buğra
steelseries sonar diye bir uygulama var ses seviyenizi ayarlayabiliyordunuz çeşitli ayarlar ile bir kaç arkadaş önermişti bana forumda çok işimi gördü valla :D oyunlarda ses kasmak için kullanacaktım programı mikrofon iyileştirmesi de yapıyor.
bi tane program vardı sesi artıran ismini unuttum youtube yaz çıkar ayrıca audacity ile videodaki gürültüleri kaldırabilirsin
mikrofon kötü ya büyük ihtimalle şuan fps videoları çekmeye devam edeceğim tutarsa devam ederim tutmazsa ara veririm ve mikrofon için para biriktiririm..

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,708
İsim
efe araci
mikrofon kötü ya büyük ihtimalle şuan fps videoları çekmeye devam edeceğim tutarsa devam ederim tutmazsa ara veririm ve mikrofon için para biriktiririm..
benim mikrofonum da kötüydü cızırtılıydı vb o program ile çözdüm.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Buğra

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru