Youtube kanalı açmayı düşünüyorum sizce nasıl olur

Reaksiyon skoru
76
bilgisayar bileşenleri ile alakalı bir kanal açmayı düşünüyorum mesela oyun testleri detaylı overclock rehberi ve ürün incelemeleri gibi hem türkiyede çok fazla bu konseptte video hazırlayan kanal da yok aklımdaki fikir oyun testlerini ve bazı basit çevirili videoları ingilizce paylaşmak ama rehber ve ürün incelemelerini türkçe çekmeyi düşünüyorum bu sayede hem global olarak hem de türkiyede daha çok bu tarzda video olması açısından sizin düşünceleriniz nedir

bilgisayar bileşenleri ile alakalı bir kanal açmayı düşünüyorum mesela oyun testleri detaylı overclock rehberi ve ürün incelemeleri gibi hem türkiyede çok fazla bu konseptte video hazırlayan kanal da yok aklımdaki fikir oyun testlerini ve bazı basit çevirili videoları ingilizce paylaşmak ama rehber ve ürün incelemelerini türkçe çekmeyi düşünüyorum bu sayede hem global olarak hem de türkiyede daha çok bu tarzda video olması açısından sizin düşünceleriniz nedir
Hocam aslında var da hepsi globale yani yabancı isimli kanallar ama iyi olur

bütçeniz varsa olur çünkü her aparatı her cihazı her ekran karti vs vs bulmak zor

bütçeniz varsa olur çünkü her aparatı her cihazı her ekran karti vs vs bulmak zor
zaten şuanlık oyun testleri ve overclock rehberi çekeceğim ilerde para kazanma açılırsa eğer o zaman ordan ve katıldan gelen paraylar ürün incelemesi çekerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açtıktan sonra kanal ismini burdan paylaşsam reklam sayılıyormu

Kanal ismi paylaşmak yasak mı bilen yetkili arkadaşlar var mıdır

İzleneceğini zannetmiyorum. İnsanların merak edip de tıklayabileceği türden bir içerik değil, daha niş bir kitleye hitap ediyor.

benim zaten aman aman izlensin diye derdim yok amacım arayıp da bulamadığım bilgileri sizin bulmanızı sağlamak
Oyun testleri, overclock rehberi, ürün incelemeler pek de insanların bulamadığı şeyler değil gibi hocam. Daha ilgi çekici konular bulmanızı öneririm, tabii yine de size kalmış başarılar dilerim.

Oyun testleri, overclock rehberi, ürün incelemeler pek de insanların bulamadığı şeyler değil gibi hocam. Daha ilgi çekici konular bulmanızı öneririm, tabii yine de size kalmış başarılar dilerim.
ben şahsen türkçe olarak sayılı overclock rehberi gördüm

Geri