Neler Yeni

Youtube kanalı açmayı düşünüyorum ?!?

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
ayaz ilgezdi
Yt kanalı açmayı düşünüyorum ve parayada ihtiyacım var önerisi olan var mı?

Photoshop yapamıyorum ve bir videoyu ortalama bir şekilde montaj yapabiliyorum.
Hocam thumbnail yaptırabilirsiniz ya da YouTubede dersleri var izleyerek yapabilrisiniz.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Berke Demirbaş
Yt kanalı açmayı düşünüyorum ve parayada ihtiyacım var önerisi olan var mı?

Photoshop yapamıyorum ve bir videoyu ortalama bir şekilde montaj yapabiliyorum.
Öncelikle güzel kardeşim hevesin varsa bahane en son başvuracağın şey olmalı. sana ücretsiz ve benimde çok işime yarayan youtube kanalı açma video serisi atıyorum hepsini sırayla yap zaten uygulamalı.baştan sona videoları izle

Daha sonra benim kendiminde kullandığı video edit programı var hem ücretsiz hemde kullanışlı bununda eğitim seti var ücretsiz sana hem uygulamanın linkini hemde video eğitim setinin serisinin linkini atıyorum:
uygulama:
video eğitim seti:
bu videodan itibaren başlıyor izleyebilirsin.

ben elimden geleni yaptım kardeşim gerisi sende allah yolunu açık etsin.

Davut Efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Davut Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellikleri neler? ve trendleri takip etmen daha iyi olur.
tam olarak çöp diyebilirim 7-8 senelik anca çeksem roblox,minecraft anca bunları rp halinde çekmeyi düşündün yaşım küçük değil ama dediğim gibi paraya ihtiyacım var içerik farketmez
-620m ve i3 3.nesil vardı
tam anlamıyla ÇÖP ama laptop olduğu için para ediyo bilgisayarıda en son satıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle güzel kardeşim hevesin varsa bahane en son başvuracağın şey olmalı. sana ücretsiz ve benimde çok işime yarayan youtube kanalı açma video serisi atıyorum hepsini sırayla yap zaten uygulamalı.baştan sona videoları izle

Daha sonra benim kendiminde kullandığı video edit programı var hem ücretsiz hemde kullanışlı bununda eğitim seti var ücretsiz sana hem uygulamanın linkini hemde video eğitim setinin serisinin linkini atıyorum:
uygulama:
video eğitim seti:
bu videodan itibaren başlıyor izleyebilirsin.

ben elimden geleni yaptım kardeşim gerisi sende allah yolunu açık etsin.
adobe photoshop u kaldırmıyo bile kasarak anca kaldırıyo bilgisayarın yanmasını istemem en azından 1000 tl ye fln satıcam

SAĞOL KANKAM

kerem564

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
kerem korkmaz
Movavi Video Suite 2020 kardeşim bu programdan videolarını montajlaya bilirsin

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Dostum bizzat 2. Nesil i5 ve GT 635M bulunan bir laptop kullanmıştım, o laptop gerçekten ÇÖP. Açıkçası o laptop ile görüntü kalitesi açısından kaliteli içerik üretmen imkansız. İnsanların kalitesiz görüntüye sahip olan videolar izleyeceğini hiç sanmam yeni bir YouTuber için. YouTube kanalının linkini atsana belki ortak bi şeyler yaparız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
ayaz ilgezdi
tam olarak çöp diyebilirim 7-8 senelik anca çeksem roblox,minecraft anca bunları rp halinde çekmeyi düşündün yaşım küçük değil ama dediğim gibi paraya ihtiyacım var içerik farketmez
-620m ve i3 3.nesil vardı
tam anlamıyla ÇÖP ama laptop olduğu için para ediyo bilgisayarıda en son satıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

adobe photoshop u kaldırmıyo bile kasarak anca kaldırıyo bilgisayarın yanmasını istemem en azından 1000 TL ye fln satıcam

SAĞOL KANKAM
Hocam dedigim gibi trendleri takip et ve benim önceden ekran kartım yoktu şöyle bi 2017 den 2019 a kadar 6GB Ram ve İ5 2450M (Ekran kartı imtel hd graph. 3000 di) ile videolar çektim ve anca 200 aboneye geldim senin bilgisayarın benimkinden daha iyi en azından ekran kartın var ilerleye bildigin kadar ilerle hatta kanalının linkini at abone olayım :) biraz para biriktir R5 1600 ve RX570 li bir sistem toplarsın ve daha kaliteli içerikler çıkartırsın şuan tek sorunun renderler biraz uzun sürebilir.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Hocam dedigim gibi trendleri takip et ve benim önceden ekran kartım yoktu şöyle bi 2017 den 2019 a kadar 6GB RAM ve İ5 2450M (Ekran kartı imtel hd graph. 3000 di) ile videolar çektim ve anca 200 aboneye geldim senin bilgisayarın benimkinden daha iyi en azından ekran kartın var ilerleye bildigin kadar ilerle hatta kanalının linkini at abone olayım :) biraz para biriktir R5 1600 ve RX570 li bir sistem toplarsın ve daha kaliteli içerikler çıkartırsın şuan tek sorunun renderler biraz uzun sürebilir.
Ben telefonla yapıyorum reis imkanın varsa içeriklerine güveniyorsan hiç durma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,236
Üyeler
172,804
Son üye
ozgurdb
Top Bottom