Hocam thumbnail yaptırabilirsiniz ya da YouTubede dersleri var izleyerek yapabilrisiniz.Yt kanalı açmayı düşünüyorum ve parayada ihtiyacım var önerisi olan var mı?
Photoshop yapamıyorum ve bir videoyu ortalama bir şekilde montaj yapabiliyorum.
peki içerik olarak ne çekebilirim paraya ihtiyacım olduğu için farketmez bilgisayarım o kadar iyi değil onu söyleyeyim.Hocam thumbnail yaptırabilirsiniz ya da YouTubede dersleri var izleyerek yapabilrisiniz.
Özellikleri neler? ve trendleri takip etmen daha iyi olur.peki içerik olarak ne çekebilirim paraya ihtiyacım olduğu için farketmez bilgisayarım o kadar iyi değil onu söyleyeyim.
YouTube kanalını atsana.peki içerik olarak ne çekebilirim paraya ihtiyacım olduğu için farketmez bilgisayarım o kadar iyi değil onu söyleyeyim.
Öncelikle güzel kardeşim hevesin varsa bahane en son başvuracağın şey olmalı. sana ücretsiz ve benimde çok işime yarayan youtube kanalı açma video serisi atıyorum hepsini sırayla yap zaten uygulamalı.baştan sona videoları izleYt kanalı açmayı düşünüyorum ve parayada ihtiyacım var önerisi olan var mı?
Photoshop yapamıyorum ve bir videoyu ortalama bir şekilde montaj yapabiliyorum.
tam olarak çöp diyebilirim 7-8 senelik anca çeksem roblox,minecraft anca bunları rp halinde çekmeyi düşündün yaşım küçük değil ama dediğim gibi paraya ihtiyacım var içerik farketmezÖzellikleri neler? ve trendleri takip etmen daha iyi olur.
adobe photoshop u kaldırmıyo bile kasarak anca kaldırıyo bilgisayarın yanmasını istemem en azından 1000 tl ye fln satıcamÖncelikle güzel kardeşim hevesin varsa bahane en son başvuracağın şey olmalı. sana ücretsiz ve benimde çok işime yarayan youtube kanalı açma video serisi atıyorum hepsini sırayla yap zaten uygulamalı.baştan sona videoları izle
Daha sonra benim kendiminde kullandığı video edit programı var hem ücretsiz hemde kullanışlı bununda eğitim seti var ücretsiz sana hem uygulamanın linkini hemde video eğitim setinin serisinin linkini atıyorum:
uygulama:
video eğitim seti:DaVinci Resolve | Blackmagic Design
Kurgulama, renk düzeltme ve profesyonel ses post prodüksiyonu için, tek bir uygulamada yeni devrimsel araçlar.www.blackmagicdesign.com
bu videodan itibaren başlıyor izleyebilirsin.
ben elimden geleni yaptım kardeşim gerisi sende allah yolunu açık etsin.
şuanda hiç bir video fln yokYouTube kanalını atsana.
Hocam dedigim gibi trendleri takip et ve benim önceden ekran kartım yoktu şöyle bi 2017 den 2019 a kadar 6GB Ram ve İ5 2450M (Ekran kartı imtel hd graph. 3000 di) ile videolar çektim ve anca 200 aboneye geldim senin bilgisayarın benimkinden daha iyi en azından ekran kartın var ilerleye bildigin kadar ilerle hatta kanalının linkini at abone olayımtam olarak çöp diyebilirim 7-8 senelik anca çeksem roblox,minecraft anca bunları rp halinde çekmeyi düşündün yaşım küçük değil ama dediğim gibi paraya ihtiyacım var içerik farketmez
-620m ve i3 3.nesil vardı
tam anlamıyla ÇÖP ama laptop olduğu için para ediyo bilgisayarıda en son satıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
adobe photoshop u kaldırmıyo bile kasarak anca kaldırıyo bilgisayarın yanmasını istemem en azından 1000 TL ye fln satıcam
SAĞOL KANKAM
Ben telefonla yapıyorum reis imkanın varsa içeriklerine güveniyorsan hiç durmaHocam dedigim gibi trendleri takip et ve benim önceden ekran kartım yoktu şöyle bi 2017 den 2019 a kadar 6GB RAM ve İ5 2450M (Ekran kartı imtel hd graph. 3000 di) ile videolar çektim ve anca 200 aboneye geldim senin bilgisayarın benimkinden daha iyi en azından ekran kartın var ilerleye bildigin kadar ilerle hatta kanalının linkini at abone olayımbiraz para biriktir R5 1600 ve RX570 li bir sistem toplarsın ve daha kaliteli içerikler çıkartırsın şuan tek sorunun renderler biraz uzun sürebilir.