Neler Yeni

Youtube Kanalı açtım, tavsiyelerinize açığım

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Ramazan
Öncelikle herkese merhabalar önceden böyle bir konu açan var mı bilmiyorum ama ben açmak istedim. Youtube kanalı açtım ve oyun videoları çekip eğlenmek eğlendirmek istiyorum aslında küçük bi kanalım vardı 14 yaşlarındayken yaptığım çocukluk aklıyla ama şimdi olgun biri olarak hem arkadaşlarım ile çektiğim oyunları ve eğlenceli anları hatıra olarak kalsın istiyorum ve beni 10 kişi de takip etse onları güldürmek istiyorum yanımda pek kişi yok gülüp geçiyor herkes ama ben kendime inanıyorum sizden de alabileceğim tavsiyeler varsa almak istiyorum çünkü donanım arşiv ailesini seviyorum teşekkür ederim şimdiden
boyle konu acmak serbest mi reklam linki yasakta onu biliyorum ozelden atilan link yasakmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk önce hangi oyunları oynayacağını seç kitle ona göre izlesin hepsini oynuyorsan kanal her oyun için açılmıştır insanların yapamadığı şeyleri yap oyunda iyi oyna mesala
yayinda iyi oynayamiyorsan neler yapsin veya daha degisik fikir

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Recep Seçme
boyle konu acmak serbest mi reklam linki yasakta onu biliyorum ozelden atilan link yasakmi

Reklam yasak bunu öğrendim evet arkadaşlar sayesinde ama yardım etmek isteyen 1 2 kişiye link atmak yasak mı onu bilmiyorum bilgilendirme alırsam konuyu kapatırım

Evet böyle değişik ilgi çekici fikir önerisi düşünce alırsam çok mutlu olurum

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Öncelikle herkese merhabalar önceden böyle bir konu açan var mı bilmiyorum ama ben açmak istedim. Youtube kanalı açtım ve oyun videoları çekip eğlenmek eğlendirmek istiyorum aslında küçük bi kanalım vardı 14 yaşlarındayken yaptığım çocukluk aklıyla ama şimdi olgun biri olarak hem arkadaşlarım ile çektiğim oyunları ve eğlenceli anları hatıra olarak kalsın istiyorum ve beni 10 kişi de takip etse onları güldürmek istiyorum yanımda pek kişi yok gülüp geçiyor herkes ama ben kendime inanıyorum sizden de alabileceğim tavsiyeler varsa almak istiyorum çünkü donanım arşiv ailesini seviyorum teşekkür ederim şimdiden
H.o

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Recep Seçme

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ben destek olurum destekliyorum link yada youtube kanalının adını verebilirmisin

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
vergilerini ödemeyi unutma kazanç sağlarsan bigün "vergilendirilmiş kazanç kutsaldır" (vergidairesi)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Sakın samimiyetini bozma akıcı konus
İntro varsa kısa tut

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Reklam yasak değil mi?!

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Carl
Öncelikle herkese merhabalar önceden böyle bir konu açan var mı bilmiyorum ama ben açmak istedim. Youtube kanalı açtım ve oyun videoları çekip eğlenmek eğlendirmek istiyorum aslında küçük bi kanalım vardı 14 yaşlarındayken yaptığım çocukluk aklıyla ama şimdi olgun biri olarak hem arkadaşlarım ile çektiğim oyunları ve eğlenceli anları hatıra olarak kalsın istiyorum ve beni 10 kişi de takip etse onları güldürmek istiyorum yanımda pek kişi yok gülüp geçiyor herkes ama ben kendime inanıyorum sizden de alabileceğim tavsiyeler varsa almak istiyorum çünkü donanım arşiv ailesini seviyorum teşekkür ederim
Link at cj abin abone olsum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,592
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom