aslında ne kadar uğraştığına bağlı , eğer çok az uğraşıyorsan çok iyi pasif gelir gibi. Kanalını özelden atar mısın merak ettimSelam arkadaşlar para algımı yitirdim sizlerin cevaplarını merak ettim YouTube Shorts kanalımda ortalama günlük 1500 - 2000 arası kazanıyorum sizce iyi mi
Selam arkadaşlar para algımı yitirdim sizlerin cevaplarını merak ettim YouTube Shorts kanalımda ortalama günlük 1500 - 2000 arası kazanıyorum sizce iyi mi
Kanal nedirSelam arkadaşlar para algımı yitirdim sizlerin cevaplarını merak ettim YouTube Shorts kanalımda ortalama günlük 1500 - 2000 arası kazanıyorum sizce iyi mi
Yani elinize gecen para bu ise aylık 50/ 60k alıyotsun demektir.kanalın çok buyuk degilse gayet iyi para.Selam arkadaşlar para algımı yitirdim sizlerin cevaplarını merak ettim YouTube Shorts kanalımda ortalama günlük 1500 - 2000 arası kazanıyorum sizce iyi mi
sayılırBu size kalan mı?
kanal 8k abone yeni açtımYani elinize gecen para bu ise aylık 50/ 60k alıyotsun demektir.kanalın çok buyuk degilse gayet iyi para.
günlük ortalama 3 saataslında ne kadar uğraştığına bağlı , eğer çok az uğraşıyorsan çok iyi pasif gelir gibi. Kanalını özelden atar mısın merak ettim
Kanal 30k yazmissin sinra 8k yazmissin ne is zaten shortstan 2-3 bin oara kazanmak milyon izlenmen demek atiyordun gibi heldiGenelde 3 shorts atıyorum ve bunları hazırlamak toplamda 3-4 saat sürüyor işim olduğu zaman stok video atarak bunu 2 saate indiriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni açtım 30k abonem var
sayılır
kanal 8k abone yeni açtım
günlük ortalama 3 saat
bence fikir aliyor bu islerle ugrasilir mi diye.Kanal 30k yazmissin sinra 8k yazmissin ne is zaten shortstan 2-3 bin oara kazanmak milyon izlenmen demek atiyordun gibi heldi
Kanal 30k yazmissin sinra 8k yazmissin ne is zaten shortstan 2-3 bin oara kazanmak milyon izlenmen demek atiyordun gibi heldi
nasıl yerler anlamadımgüzel para normalde shortsta o kadar para olmuyor uzun videolara göre ama sakın kanal adını burada söyleme kanalını fln yerler ham yaparlar tamammı