Neler Yeni

Youtube Youtube Para Çekme Hakkında

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Jakobiyan
2 tane youtube kanalım var biri kardeşimin üstüne biri de kendi üstüme oradaki 2 parayıda kendi hesabıma geçirip kendi şahıs şirketimde vergilendirmek istiyorum. Daha önce veya güncel olarak şahıs şirketi üzerinden youtube gelir vergisi vergilendiren biri varsa yardımcı olabilir mi? Ceza çıksın istemiyorum

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Furkan Görür
ziraat bankasından genç girişim den yararlanarak ziraat firma hesabınıza çekim yaparsanız ceza falan karşılaşmazsınız.

fekerfet

80+
vergi istinası belgesine başvurun hocam %15 vergi kesiliyor bide bağkur çıkıyor bilgin olsun şirket kurmana gerek kalmıyor.

Hocam bildiğim kadarıyla artık şahıs şirketi kurmak zorunlu değil vergi dairesinden bir belge alıp bu belgeyle bankaya gidip bir hesap açıyorsunuz o hesaba YouTube parasini çekince %15 vergi alınıyor ve siz kalan parayi kullanabiliyorsunuz.

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Jakobiyan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vergi istinası belgesine başvurun hocam %15 vergi kesiliyor bide bağkur çıkıyor bilgin olsun şirket kurmana gerek kalmıyor.
şirketim zaten var o yüzden buradan vergilendirmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bildiğim kadarıyla artık şahıs şirketi kurmak zorunlu değil vergi dairesinden bir belge alıp bu belgeyle bankaya gidip bir hesap açıyorsunuz o hesaba YouTube parasini çekince %15 vergi alınıyor ve siz kalan parayi kullanabiliyorsunuz.
Bu yöntemi zaten biliyorum ama kendi şahıs şirketim var dediğim gibi. Kendi muhasebecim de fazla bilmiyor bu konuyu

Top Bottom