Neler Yeni

YOUTUBE REKLAM ENGELLEYİCİ İŞİNİ İYİCE ABARTTI (PC)

yametee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Osman Kurt
Discord
yameteeeh
Selamlar bildiğiniz gibi youtube reklam engelleyici konusunda reklam engelleyiciler artık yeterli kalmıyor chrome da.
Chrome kullanmayı bırakmak istemiyorum bir Türk genci olarak da normal bir şekilde ayda 60 70 TL vermek istemiyorum youtube premium için.
En son ublockorigin kullanıyordum o da yetersiz gelmeye başladı.
Hem benim için hem de benim gibi sorun yaşayan tüm arkadaşlar için şuna bir çözüm bulabilecek var mı?
ublokorigin'de kodlama kısmı var bundan anlayan var mı? Tahminimce buradan çözülebilir.
3 uyarıdan sonra böyle oluyor ve videolar açılmıyor.
1699565464410.png

AeRix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
berkay baltalı
Selamlar bildiğiniz gibi youtube reklam engelleyici konusunda reklam engelleyiciler artık yeterli kalmıyor chrome da.
Chrome kullanmayı bırakmak istemiyorum bir Türk genci olarak da normal bir şekilde ayda 60 70 TL vermek istemiyorum youtube premium için.
Hem benim için hem de benim gibi sorun yaşayan tüm arkadaşlar için şuna bir çözüm bulabilecek var mı?
ublokorigin'de kodlama kısmı var bundan anlayan var mı? Tahminimce buradan çözülebilir.
1699565464410.png
kanka operanın kendi reklam engelleyicisi vardı bi bak istersen hem de sağlam tarayıcı iş görür

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
1699565464410.png
opera gx kullan extra yazılım kurmana gerek yok

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,426
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
şunlara bak bi videoya 70 tane reklam koyuyorlar sonra izlmk istmyrsn prmium al diyorlar. Videodan çok reklam izliyoruz. Bi de videoların aralarında saçma sapan sponsorlu videolar var onlarda zamanında 1-2 tane en başta gözüküyordu şimdi her kaydırdığımda 2-3 normal video 1-2 sponsorlu video.

yametee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Osman Kurt
Discord
yameteeeh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
opera gx kullan extra yazılım kurmana gerek yok
Opera gx reklam engelleyicisi güzel bir şekilde çalışıyor. Şimdilik bir sorun görmedim chrome'a elveda demekte tereddüt etmeyeceğim bu yaptıklarından sonra. Şunu da belirteyim düz opera değil opera gx kurmalısınız. Umarım chrome bu silmelerden sonra geri adım atar. Opera chrome karşısında büyük avantaj kazanıyor (Opera çalışanlarının youtube reklam engelleme konusunda gece gündüz çalıştıklarına eminim xd)

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
1699565464410.png
Bende bi genç olarak ytnin zam yapacağını tahmin edip geçen ay yıllık abonelik aldım 300 TL'ye ki iyiki de almışım diyorum 7 kasım 2024 tarihine kadar para ödemeden adblockla uğraşmadan kullanacağım artık yıllık abonelikler mantıklı gelmeye başladı zam üstüne zam olunca şahsen önerim 2024 e kadar topla toplayabildiğin parayı 2024 başından yıllık üyelik al 2025 e kadar rahat rahat kullan sorarsan eğer neden para vermek zorundayım diye normalde bende vermek istemiyordum ancak bi dönem ublock origin operanın kendi tarayıcısı falan çalışmıyordu bende o zaman tabi bu uyarı yoktu ancak reklam olayı çok sinirime dokunmaya başlamıştı

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Salih ÇARDAK
Hazır mevzu illegal iken iptv kullanıp da memnun olan var mı ben de belki kullanmam, tavsiye?

yametee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Osman Kurt
Discord
yameteeeh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bi genç olarak ytnin zam yapacağını tahmin edip geçen ay yıllık abonelik aldım 300 TL'ye ki iyiki de almışım diyorum 7 kasım 2024 tarihine kadar para ödemeden adblockla uğraşmadan kullanacağım artık yıllık abonelikler mantıklı gelmeye başladı zam üstüne zam olunca şahsen önerim 2024 e kadar topla toplayabildiğin parayı 2024 başından yıllık üyelik al 2025 e kadar rahat rahat kullan sorarsan eğer neden para vermek zorundayım diye normalde bende vermek istemiyordum ancak bi dönem ublock origin operanın kendi tarayıcısı falan çalışmıyordu bende o zaman tabi bu uyarı yoktu ancak reklam olayı çok sinirime dokunmaya başlamıştı
Ben biraz yapılanı ayıp olarak görüyorum. Hani bu platformu yıllardır kullanıyoruz. Bizim sayemizde gelişti. Google gibi bu kadar büyük bir firmanın youtube'dan gelecek şu kadar para olmazsa olmaz diyeceğini düşünmüyorum. Eskiden maksimum 5 saniye reklam olurdu şimdi abartı sürelerde bir sürü reklam oluyor. Telefondan youtube açmaya korkar oldum.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
EN iyisi ADGUARD yükle geç...
Mobilde Firefox indir Adguard ekle miss.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben biraz yapılanı ayıp olarak görüyorum. Hani bu platformu yıllardır kullanıyoruz. Bizim sayemizde gelişti. Google gibi bu kadar büyük bir firmanın youtube'dan gelecek şu kadar para olmazsa olmaz diyeceğini düşünmüyorum. Eskiden maksimum 5 saniye reklam olurdu şimdi abartı sürelerde bir sürü reklam oluyor. Telefondan youtube açmaya korkar oldum.
Zaten google de o yüzden reklam getirdi çünkü adamlar tekel bu konuda bir dönem izlesene , dailymotion vardı şuan ikiside unutuldu gibi bir şey googlede buna güvenerek istediği gibi at koşturuyor işte bu yüzden rekabet her zaman son kullanıcıya yarar

yametee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Osman Kurt
Discord
yameteeeh
Zaten google de o yüzden reklam getirdi çünkü adamlar tekel bu konuda bir dönem izlesene dailymotion vardı şuan ikiside unutuldu gibi bir şey googlede buna güvenerek istediği gibi at koşturuyor işte bu yüzden rekabet her zaman son kullanıcıya yarar
Evet evet. Haklısın. Youtube gibi köklü bir platform yok. Amazon gibi çok büyük firmalar şansını denerse belki rekabet oluşur. Onun dışında insanların tarayıcı değiştirerek tepki vermesi en doğru yöntem gibi şuanlık.

tr2x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cengiz B.
chrome ile ublock kullanıyorum hem reklam görmüyorum hem de reklam engelleyici kapatmamı söyleyen pencereyi... sebebi ne bilmiyorum aynı uzantı başka pcde reklam engellemeyi kapatma penceresini tetikliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom