Neler Yeni

Youtube reklam engelleyicilere karşı önlemi arttırmış

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Her şeye para vereceğiz yakında ben istemiyorum kardeşim. aa ne kadar ucuzmuş diyerek spotify+gamepass+netflix+amazon prime+hepsiburada + vs vs vs yeter be! Vermeyeceğim para. Sanki sorunlarımız yetmiyormuş gibi abonelik hizmetlerine köle olduk resmen.
Reklam izle o zaman öyle destek ol ama yok beleşi sevme bu kadar kimse sana beleş hizmet etmek için can atmıyor paşam

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Eray
Şirketlerin ürünlerini kullanmaya gelince tamamsınız, minik bi meblağ karşılığı aboneliğinde mi rahatsızlık duyuyorsunuz?
tek aboneliğim youtube premium mu sence daha önemli karlı yerlere veriyorum ama kimse kusura bakmasın reklam izlemeyeyim diye de abonelik yaptırmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce izlemiyorduk şimdi izleyelim diye ona da gidip para vermem

Koskoca şirketin dayatmasına ihtiyacım yok

PffPanda

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Sonunda Ceza Yemiş :D İyi Olmuş Bir Soytarı Daha Forumdan Banlandı
Senin gibiler yani
Bunu profiline oyundaki terörist karakteri koyan hayatı fake tüm gün instada reels kaydıran cahil bir bebenin söylüyor olması beni pekte incitmez

Son düzenleme:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Senin gibiler yani
Bunu profiline oyundaki terörist karakteri koyan hayatı fake tüm gün instada reels kaydıran cahil bir bebenin söylüyor olması beni pekte incitmez
ERGODERSZJLGFOUAERZDSFUGOIAWERSA Sana Ne Oluyor Kanka Seni Neden Kudurttu Bu Kadar Bu Arkadaşa Laf Atmam :D Profil Fotomda Seni İlgilendirecek bir şey Mi Var İstediğimi Koyarım İster Terorist Koyarım İstersem Bayrak İstersem Kendimi Sana Ne Oluyor :D

Dip Not : Şimdi Farkettim Fake Kız Pp Değiştirmiş Profil Foto Kaldırmış Tanınmamak İçin Puhahahah Bu Harbi Gümletti Beni Profile Fake Kız Koyup Ardından Neden Profile Oyun Karakteri Koyuyorsun Demek Baya Komikti Dostum :D

PffPanda

80+ Bronze
ERGODERSZJLGFOUAERZDSFUGOIAWERSA Sana Ne Oluyor Kanka Seni Neden Kudurttu Bu Kadar Bu Arkadaşa Laf Atmam :D Profil Fotomda Seni İlgilendirecek bir şey Mi Var İstediğimi Koyarım İster Terorist Koyarım İstersem Bayrak İstersem Kendimi Sana Ne Oluyor :D

Dip Not : Şimdi Farkettim Fake Kız Pp Değiştirmiş Profil Foto Kaldırmış Tanınmamak İçin Puhahahah Bu Harbi Gümletti Beni Profile Fake Kız Koyup Ardından Neden Profile Oyun Karakteri Koyuyorsun Demek Baya Komikti Dostum :D
Belliki acın var ki gelip ben ban yedikten sonra buraya yardımcı olmaya değil boş yapmaya gelmişsin . Kankan falan da yok arkadaş bile olmam senin gibilerle . Ayrıca forumdan banlanma sebebini de açık açık yazayım gelen geçen de görsün rezilliği . Belliki sende hakimsin konuya ne tesadüf neyse Hakaret etti bende mesajı raporlayarak eğer ceza almayacak ise bende ona hakaret edeceğim dedim sonrasında raporlama sisteminde tehdit diye 1 hafta boş ban aldım ve sen buna seviniyorsun . Yazık ÖWEĞFWEÖFPĞWEFÖÇĞPFÇWEP . Hakareti meşrulaştırmaya devam mı maymun kardeşim . Demekki serbest kimseye bişey olmadığına göre

oguz13

80+ Bronze
Paketim sağolsun 3 ay bedava premium verdi.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
yt premium öneririm .d 6 kişilik 60 tl. papara naysla daha uyguna gelir ayrıca yt musicte var spotifyin yerine kullanılır

PffPanda

80+ Bronze
Paketim sağolsun 3 ay bedava premium verdi.
Videolar açılmıyor diye gidip adblock u youtube da devre dışı bırakıp premium aldım en sonunda , ama işin sinir bozucu tarafı şu sponsorluk geçen eklentiyi kullanıyom sadece ona bile video açılmıyor .

yt premium öneririm .d 6 kişilik 60 TL. papara naysla daha uyguna gelir ayrıca yt musicte var spotifyin yerine kullanılır
Hocam mecbur aldık zaten de şimdi sorun daha da farklı . Sponsorlukları engel yemeden atlama yolu yok mu ? Reklam engelleyicilerin hepsi devre dışı sadece sponsorluk engelleyici kullanıyorum ona da tilt oluyor youtube

oguz13

80+ Bronze
Videolar açılmıyor diye gidip adblock u youtube da devre dışı bırakıp premium aldım en sonunda , ama işin sinir bozucu tarafı şu sponsorluk geçen eklentiyi kullanıyom sadece ona bile video açılmıyor .
Bende flash player eklentisine uyarı veriyor.

The Semih

80+ Gold
Taktiği var fakat sürekli uğraşmak istemez insan, Filtreleri sürekli sıfırlayınca engellenme yazısı gidiyor.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Belliki acın var ki gelip ben ban yedikten sonra buraya yardımcı olmaya değil boş yapmaya gelmişsin . Kankan falan da yok arkadaş bile olmam senin gibilerle . Ayrıca forumdan banlanma sebebini de açık açık yazayım gelen geçen de görsün rezilliği . Belliki sende hakimsin konuya ne tesadüf neyse Hakaret etti bende mesajı raporlayarak eğer ceza almayacak ise bende ona hakaret edeceğim dedim sonrasında raporlama sisteminde tehdit diye 1 hafta boş ban aldım ve sen buna seviniyorsun . Yazık ÖWEĞFWEÖFPĞWEFÖÇĞPFÇWEP . Hakareti meşrulaştırmaya devam mı maymun kardeşim . Demekki serbest kimseye bişey olmadığına göre
Bundan Önceki Uyarıların Çoğu Uygunsuz Davranış Veya Küfür Hatta Ben Şikayet Ettim Ban Yedin Birisinden Lusifer Michelson Videosuydu Hemde Yani Forumda Çok Göze Batıyorsun Forumda Göze Batarsan Millet Sana Lafını Söyler Her Gün Uyarı Yersen Boş Boş Bende Sana Soytarı Derim Üstüne Sen Kim Oluyorsunda Benim Acım Olsun Senle İlgili Seni Tanımıyorum Etmiyorum Forumda 1-2 Kere Gördüğüm Kişisin Onu Geç Benim Dengim Değilsin Ne Yapam Seni Ben Kendi Kendine Düşman Etme Milleti Kendine :D

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
youtube a 10 tl para vereceğime oturur paşa paşa reklam izlerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR