Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,092
15 kişi falan aktif takip ediyorumdur.Selamlar arkadaşlar Youtube toplam ettiğiniz kanal sayısı kaç ve çoğunu izliyor musunuz ?
15 kişi falan aktif takip ediyorumdur.Selamlar arkadaşlar Youtube toplam ettiğiniz kanal sayısı kaç ve çoğunu izliyor musunuz ?
level 1 ateist o kanka dinden yeni çıkmış belli sal Tanrı Afferdir umarım onu başka ne diyelimTam kahkaha tufanı arkadaş.
Takip ettiğim 0 çünkü Youtube üzerinden sadece şarkı dinliyorum o da nadiren.
Hayır bak imanlı ibadet eden biri değilimde şöyle saçma şeyler yazmak nedir yani.level 1 ateist o kanka dinden yeni çıkmış belli sal Tanrı Afferdir umarım onu başka ne diyelim
Ben izliyordum.Şu forumda Adş izleyen var mıdır ki?
Ben şaka yapmıyorumTheMadTurk,Vechiron ,Savas Cebeci,Anadolu Rock,Pop it Karallığı,Crytek,TCL Entertainment Studios l 4K,Heroes Chained,Linkin Park,CRYENGINE,zafer,Crysis
kendini komik mi zannediyosun.
barış özcan , evrim ağacı , chess.com , enis kirazoğluSelamlar arkadaşlar Youtube toplam ettiğiniz kanal sayısı kaç ve çoğunu izliyor musunuz ?
70 tane takip ediyorum ve neredeyse fırsat buldukça hepsini izliyorum yabancı kanallar da var fps testi yapıyorlar onları izliyorum hoşuma gidiyorSelamlar arkadaşlar Youtube toplam ettiğiniz kanal sayısı kaç ve çoğunu izliyor musunuz ?
Aklı başında olan adamın takip edeceği YT kanalları bunlardır. Benimde bunlar. + Enes Baturbarış özcan , evrim ağacı , chess.com , enis kirazoğlu