YouTube vanced yeni sürüm çıkmış

Resmi açıklama yapmışlardı artık hiç bir şekilde yeni uygulama yapmayacağız diye. Bu sebepten ben güvenmiyorum, başka kötü niyetli kişiler uygulama ismini kullanarak veri çalmak istiyor olabilir. İzinlere vb dikkat edin.

Resmi açıklama yapmışlardı artık hiç bir şekilde yeni uygulama yapmayacağız diye. Bu sebepten ben güvenmiyorum, başka kötü niyetli kişiler uygulama ismini kullanarak veri çalmak istiyor olabilir. İzinlere vb dikkat edin.
Hayır o öyle değil farklı bir grup birleşip yapmışlar sanırım uygulamayı

Hayır o öyle değil farklı bir grup birleşip yapmışlar sanırım uygulamayı
Dostum ben şimdi eski vancedin kurucularıdan biriyle görüştürm. Adam diyor ki o sitede olan bizim ürünümüz değil bizimle bir alakası yok olacak herhangi bir sorundan biz sorumlu değiliz dedi. İşin tuhaf tarafı yeni sitede de eski vanced kurucularının adı yazıyor ve ben eski sitedeki discord bbağlantısı ile bu adamla görüştüm. Yeni site ve yeni uygulamanın bizimle alakası yok diyor

bunlara hiç bulaşmayın. apkmirrordan microg ve yt vancedın orjinal son sürümünü kurun sıkıntısız çalışıyor.

Hemen atlamayın derim, bu tür 3. parti yazılımlar kolay çoğalmayı sever :) Vanced kapandı ancak telefonlarda yüklü halde olanlar için 2 yıl daha kullanma süresi var. Ben şuan kullanıyorum mesela hâlâ

Bende şuan arkadaştan eski orijinal sürümü buldum kurdum. Yeni siteden indirdiğimi kaldırdım

Bende Eski Orjinal Son Sürüm Var Yeni Çıkanlara Pek Güvenemiyorum

Geri