youtube videoların hepsi 360 pixel gibi

LEO0

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
115
Ekran kartım rx6700 xt monitörüm 2 k oyunlarda 2 k oynuyorum ama youtubede video izlerken 1080 p yapmama rağmen 360 p gibi gösteriyor sorun sürekli var nasıl çözebilirim

Ekran kartım rx6700 xt monitörüm 2 k oyunlarda 2 k oynuyorum ama youtubede video izlerken 1080 p yapmama rağmen 360 p gibi gösteriyor sorun sürekli var nasıl çözebilirim
2k bir video açmayı dener misin?

video atarmısın olmassa ekran kartını garantiye gönder

Bende 2k ekran kullanırken Youtube videolar otomatik açılırken bile sorun yaratmıyordu. Driver kaynaklı olabilir mi. Ve ya 2.seçenek gözün 1440p alışınca 1080p götü geliyor olabilir mi.

Ben de 2k kullanıyorum bir sıkıntı yok 1080p videolar kaymak gibi

bazı videoları denedim şimdi sorun yok ama çoğında bu sorun var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 2k ekran kullanırken Youtube videolar otomatik açılırken bile sorun yaratmıyordu. Driver kaynaklı olabilir mi. Ve ya 2.seçenek gözün 1440p alışınca 1080p götü geliyor olabilir mi.
driver lar güncel zaten 5 sene öncesiylee şuan ki 1080 p arasında fark var ama bu kadarda olmaması lazım

Kablo ile alakalı olabilir mi (HDMI VGA DP) Bunları değiştirmeyi denedin mi ? Ya da dönüştürücü kullanıyorsan dönüştürücüyü değiştir.

Kablo ile alakalı olabilir mi (HDMI VGA DP) Bunları değiştirmeyi denedin mi ? Ya da dönüştürücü kullanıyorsan dönüştürücüyü değiştir.
dpi kullanıyorum monitörle beraber gelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,280
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri