yetişemiyoruz ki gündemde sürekli bir şey oluyor. Şuanda sorunun nedeni nedir acaba?VPN kullanın. Sanırım gündemi takip etmiyorsunuz.
yetişemiyoruz ki gündemde sürekli bir şey oluyor. Şuanda sorunun nedeni nedir acaba?VPN kullanın. Sanırım gündemi takip etmiyorsunuz.
Giriliyor da bir şey izlenmiyor.Şuanda erişim sağlayamamaktayım sizde varmı bir sorun ?
Bende çok iyi 1080 p de bile gayet akıcı videolar izleyebiliyorumHocam gündemden mi kapattılar
Evet hocam ama mobil hattım TT orada da çok çok yavaş açılıyor aşırı yavaş türknet de hiç yok.hocam türknetmi kullanıyorsunuz
benimde türknet türknet özelinde bir şey olmasın ?Evet hocam ama mobil hattım TT orada da çok çok yavaş açılıyor aşırı yavaş türknet de hiç yok.
Hangi şehirdesiniz hocamBende çok iyi 1080 p de bile gayet akıcı videolar izleyebiliyorum
Zannetmiyorum hocam ben Mersindeyim İstanbulda falanda erişilemiyormuş.benimde türknet türknet özelinde bir şey olmasın ?
telefon hattım vodafone wifi ile deneyince açılmıyor mobil veri ile rahatça giriyor ?benimde türknet türknet özelinde bir şey olmasın ?
bende adanadayım hocamZannetmiyorum hocam ben Mersindeyim İstanbulda falanda erişilemiyormuş.