Türktelekom kullanıyorum bende sıkıntı yok hocam pc ve mobil normal kullanabiliyorumHocam erişemiyoruz işte Türknet Türktelekom sağlayıcılarda sıkıntı görünmüyor.
Türktelekom kullanıyorum bende sıkıntı yok hocam pc ve mobil normal kullanabiliyorumHocam erişemiyoruz işte Türknet Türktelekom sağlayıcılarda sıkıntı görünmüyor.
Türktelekom kullanıyorum bende sıkıntı yok hocam pc ve mobil normal kullanabiliyorum
DenedimMobil veri kullanmayı denediniz mi
hiçbir sıkıntı yok bütün sitelere girebiliyorum yavaşlık olmadan turktelekom kullanıyorum ayrıcaŞuanda erişim sağlayamamaktayım sizde varmı bir sorun ?
Valla vodafone çok akıcı 1080 p 2 k 4 k açtım hep akıcı hiç durmuyo videoAlıntıyı görüntüle
Bende türknetim ama bağlı olduğum halde böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denedim
Bendede öylehiçbir sıkıntı yok bütün sitelere girebiliyorum yavaşlık olmadan turktelekom kullanıyorum ayrıca
TT de anasayfa gelmiyor kapaklar bile yüklenmiyor.Valla vodafone çok akıcı 1080 p 2 k 4 k açtım hep akıcı hiç durmuyo video
Bendede öyle
evet tt de çalışmıyor sanırım bazı türknet kullanıcılarıda tt altyapısından bağlanıyorTT de anasayfa gelmiyor kapaklar bile yüklenmiyor.
Hocam vaad edilen hızın hepsini alıyorum altyapıda sorun olsa hız da düşmezmi ?evet tt de çalışmıyor sanırım bazı türknet kullanıcılarıda tt altyapısından bağlanıyor
sanırım türk telekomun altyapısıyla alakalı bir şey