HomerSer
80+ Bronze
Dahası
Arkadaslar youtubeye girdim ve bir anda boyle oldugunu farkettim. Nasil duzeltebilirim. Baska tarayiciyida denedim.
Sanki yakınlaştırmışsın gibi gözüküyo, uzaklaştırmayı denesene büyüteçten.
kanka %100 zaten yakinlastirmayi da denedim.nesi bozulmuş tam anlayamadım ama çok mu yaklaşmış Ctrl basılı tutup mouse orta tuşu ile ileri geri yap 100 de 100 ayarında değilse sıfırla yap normal yakınlığa gelir
kanka bak simdi videolarin isaretledigim alanda olmasi gerekirken kucuk ve koseye dayali sekilde duruyor ve sayfa olmasi gerektiginden buyuk gozukuyor.nesi bozulmuş tam anlayamadım ama çok mu yaklaşmış Ctrl basılı tutup mouse orta tuşu ile ileri geri yap 100 de 100 ayarında değilse sıfırla yap normal yakınlığa gelir
Koskocaman youtube alt tarafı bi siteyi responsive yapamıyor. Adblocker veya bir tarayıcı eklentisi varsa silip dene. olmazsa f5 at yüksek ihtimalle f5 ile düzelir.kanka %100 zaten yakinlastirmayi da denedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka bak simdi videolarin isaretledigim alanda olmasi gerekirken kucuk ve koseye dayali sekilde duruyor ve sayfa olmasi gerektiginden buyuk gozukuyor.
Alıntıyı görüntüle
kanka addblocker yok hicbir tarayici eklentisi de yok herzaman kullandiklarim yeni birsey yok. F5 attim duzelmedi farkli tarayicadan girmeyi de denedim ama yine ayniKoskocaman youtube alt tarafı bi siteyi responsive yapamıyor. Adblocker veya bir tarayıcı eklentisi varsa silip dene. olmazsa f5 at yüksek ihtimalle f5 ile düzelir.
Çözemedim Opera GX kullanıyorum Chrome'da baktım orada sorun yokgenel birsey mi acaba yoksa ben mi birsey yaptim anlamadim. Sen cozebildin mi?
genel sorun gibi bendede var aynısı.Alıntıyı görüntüle
Arkadaslar youtubeye girdim ve bir anda boyle oldugunu farkettim. Nasil duzeltebilirim. Baska tarayiciyida denedim.