Yardım Yücelik olamıyorun ne yapmalıyım

krion

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar bi türlü yücelik olamıyorum. 15 kp alıyorum kazanınca 26 kaybediyorum falan. Ne yapmalıyım fikri olan varmıdır dia3 de kaldım bi türlü çıkamıyorum.

Arkadaşlar bi türlü yücelik olamıyorum. 15 kp alıyorum kazanınca 26 kaybediyorum falan. Ne yapmalıyım fikri olan varmıdır dia3 de kaldım bi türlü çıkamıyorum.
Aynı sekilde kazanınca 10kp kaybedince 23kp falan düsüyor, sağlam takımla full win gidilmeli..

Aynı sekilde kazanınca 10kp kaybedince 23kp falan düsüyor, sağlam takımla full win gidilmeli..
Valo oynayan arkadaşım pek yok. Sağlam takım bulmanın yolu var mı acaba. Full solo dia3 e kadar çıktım dahası gelmedi.

Kendine güvendiğin arkadaşlar bularak gidersen en mantıklı yol olur onları bulmak için yayıncı discord kanallarına bak

Valo oynayan arkadaşım pek yok. Sağlam takım bulmanın yolu var mı acaba. Full solo dia3 e kadar çıktım dahası gelmedi.
discord sunucuları bunlarla dolu(ydu). takım arayanlar, takım bulmak için sunucu açanlar ve bu yönde gelişen baya sunucuda vardı. veya en basitinden valo youtuberlerinin sunucuları. oralarda çok rahat bulurdun şu an hala giren var mıdır bilmem ama istersen bi vpn falan açarak kontrol et

Bu söylediğiniz oyunla alakalı galiba keşke neyle alakalı olduğunu da yazsaydınız :D ama anlaşılan yaygın bir oyun valorant mı? Bilmiyorum ama yazın lütfen benim gibiler anlamıyor :D

Hocam en kotu premate falan adam bulun solo dia3 çıkmak bile çok büyük yetenek.

Bu söylediğiniz oyunla alakalı galiba keşke neyle alakalı olduğunu da yazsaydınız :D ama anlaşılan yaygın bir oyun valorant mı? Bilmiyorum ama yazın lütfen benim gibiler anlamıyor :D
evet abi valorant ile alakalı bu konu. rank sistemi biraz karmaşık arkadaş onun hakkında yardım istemiş

Dostum valorantta kazanma kaybetme algoritması var. Bazen girdiğinde sürekli kazanırken, bazen de full kaybediyorsun. Yada bir kazanıp bir kaybediyorsun. Eğer full kazanmaya başladığın bir gün olursa oynaman lazım. İnsanları oyunda tutmak adına böyle bir algoritma yazmışlar. Yapacak bir şey yok. Bunu biraz etkilemek istiyorsan full takım girmek lazım. Ama o zaman da karşına çok iyileri verecekler.

Dostum valorantta kazanma kaybetme algoritması var. Bazen girdiğinde sürekli kazanırken, bazen de full kaybediyorsun. Yada bir kazanıp bir kaybediyorsun. Eğer full kazanmaya başladığın bir gün olursa oynaman lazım. İnsanları oyunda tutmak adına böyle bir algoritma yazmışlar. Yapacak bir şey yok. Bunu biraz etkilemek istiyorsan full takım girmek lazım. Ama o zaman da karşına çok iyileri verecekler.
Çok saçma değil mi iki tarafta insan adamın morali bozuktur karşı taraf hiç oynayamaz kazanırsın algoritma işi biraz boş karşı taraf her zaman iyi oynayacak diye bir şey yok takımın olmadığı sürece çok zor oluyor en kötü 2 tane sağlam kişiyle girmen lazım

Çok saçma değil mi iki tarafta insan adamın morali bozuktur karşı taraf hiç oynayamaz kazanırsın algoritma işi biraz boş karşı taraf her zaman iyi oynayacak diye bir şey yok takımın olmadığı sürece çok zor oluyor en kötü 2 tane sağlam kişiyle girmen lazım
Hayır iyi oynama veya kötü oynama oyuna göre değişiyor. Bazen kafaya sıkmasan bile kafaya gidiyor bazense kafaya sıksan bile gitmiyor. Bu algoritmayı yazmak zor bir şey değil. Aimlock gibi düşün. Onun kadar belirli değil ama var. Takım algoritması da apayrı bir şey. Aslında senin dediğin şey algoritmayı etkiliyor. Oto olarak takımına atanmış kişiler sıra ile değil belirlenmiş bir değere göre atanıyor. Takım ile girdiğinde hesaplanmadan takımın oluşturuyor. Bu zaman da karşına yüksek değerliler geliyor. Bunları yapmak emin olun çok kolay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,621
Üyeler
185,293
Son üye
Alpin0*
Geri