Neler Yeni

Yüklü olan oyularım kalkmış?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
Evet dostlar az önce bilgisayarımı açtım ve steam'i açtığımda tüm yüklenmiş oyunlar kalkmıştı. "Oyna" yerine "Yükle" yazısı var. Ancak program ekle ve kaldır'dan baktığımda ise yüklü gözüküyor ancak yanlarında bu şekilde kaç GB oldukları yazmıyor. PC açılırken steam güncelleme yaptı. Yeni güncelleme ile gelen bir bug mu bu? Sizde de durum bu şekilde mi?

1637939554481.png
1637939567618.png

1637939603651.png

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Carl Johnson
Evet dostlar az önce bilgisayarımı açtım ve steam'i açtığımda tüm yüklenmiş oyunlar kalkmıştı. "Oyna" yerine "Yükle" yazısı var. Ancak program ekle ve kaldır'dan baktığımda ise yüklü gözüküyor ancak yanlarında bu şekilde kaç GB oldukları yazmıyor. PC açılırken steam güncelleme yaptı. Yeni güncelleme ile gelen bir bug mu bu? Sizde de durum bu şekilde mi?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Oyunun kurulu olduğu dosyaya girip ordan çalıştırmayı denesene

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil

Ekran Alıntısı.PNG

Bendede aynı hata oluyordu steam ayarlarından indirmelere gel ondan sonra kütüphane klasörlerine tıkla eğer D diskini tanımlamıyorsa steam library sonra steamapps'e tıkla

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

Bendede aynı hata oluyordu steam ayarlarından indirmelere gel ondan sonra kütüphane klasörlerine tıkla eğer D diskini tanımlamıyorsa steam library sonra steamapps'e tıkla
Sadece C'yi görüyordu, D'yi de ekledim ama bir değişme olmadı? Bugün CS'de cfg dosyasıyla falan oynadım ama neyi bozmuş olabilirim ki :)

1637942799465.png

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Sadece C'yi görüyordu, D'yi de ekledim ama bir değişme olmadı? Bugün CS'de cfg dosyasıyla falan oynadım ama neyi bozmuş olabilirim ki :)

Alıntıyı görüntüle

Hocam benimde bu sorun başıma geliyor, yeni bir bug gibi bir şey. oyunları görmüyor
D diskini tanımlamıyorsa steam library sonra steamapps'e tıkla
cammon diyerek belki oyunları geri getirebilirsiniz olmaz ise oyun dosyalarını doğrulayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benimde bu sorun başıma geliyor, yeni bir bug gibi bir şey. oyunları görmüyor

cammon diyerek belki oyunları geri getirebilirsiniz olmaz ise oyun dosyalarını doğrulayın
Hocam dosyaları doğrulamam için dosyayı bulması gerekiyor bulamadığından dolayı onu da yapamıyorum? Anlamadım ben bu işi ne yapabilirim? Şuan yerel dosyalar kısmı yok.

1637944865377.png

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf

SORUN ÇÖZÜLDÜ

+ İndirmeler klasörüne geliyoruz Steam/Ayarlar kısmından ve daha sonra yeni klasör ekle diyip Steam oyunlarınız hangi diskte ve hangi yerde kurulu ise "Steam"i ekleyip tamam diyoruz ve ardından eklenen klasörü sağdaki 3 nokta ile varsayılan disk yapıyoruz.

Top Bottom